Βιολογική φροντίδα στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό

Η περίοδος της εγκυμοσύνης και του θηλασμού αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία στη ζωή της γυναίκας. Είναι ένα υπέροχο δώρο της φύσης και μια ευκαιρία να υιοθετήσεις έναν πιο φυσικό τρόπο φροντίδας της επιδερμίδας σου. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάς τις ανάγκες του δέρματός σου. Ακόμη και σε αυτή την απαιτητική περίοδο της ζωής σου μπορείς να συνεχίσεις να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να φροντίζεις το δέρμα σου. Χρειάζεται, όμως να επιλέξεις με μεγάλη προσοχή τα προϊόντα που ενδείκνυνται για εγκύους και που θα σου προσφέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς, πάντα με ασφάλεια για εσένα και το μωράκι σου.

Στην περίοδο αυτή της ζωής σου μπορεί να παρατηρήσεις διάφορες ορμονικές αλλαγές στο σώμα σου, όπως ραγάδες, ξηρότητα, λιπαρότητα, ευαισθησία των θηλών. Όμως, μην ανησυχείς καθόλου γι’ αυτό…σου έχουμε τη λύση! Μπορείς να αντιμετωπίσεις τις αλλαγές αυτές και να χαρίσεις μια ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα σου με τα προϊόντα της νέας σειράς MAMA RESCUE.

Από πάντα, η φιλοσοφία μας στηρίζεται στη δημιουργία προϊόντων με βιολογικά συστατικά, έχοντας ως στόχο την καθαρή και φυσική ομορφιά, χωρίς επιβλαβή χημικά συστατικά για το δέρμα αλλά και την υγεία σου. Στην ίδια ακριβώς φιλοσοφία στηρίζονται και τα νέα προϊόντα ΜAMA RESCUE που ήρθαν για να ανοίξουν μία νέα κατηγορία στην περιποίηση του δέρματος, αυτής της Βιολογικής Φροντίδας στην Εγκυμοσύνη και στον Θηλασμό.

Η MAMA RESCUE Κρέμα Σώματος χαρίζει θρεπτική και αναπλαστική δράση. Προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση και αυξάνει σημαντικά την ελαστικότητα της επιδερμίδας αποτρέποντας, παράλληλα και το σχηματισμό ραγάδων καθώς οι κοιλίτσα θα μεγαλώνει.

Το MAMA RESCUE Βάλσαμο Θηλών αποτελείται από 100% βρώσιμα συστατικά και προσφέρει περιποιητική και αναπλαστική δράση. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προστατεύει και να ανακουφίζει την ευαισθησία των θηλών στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Τα καταπραϋντικά εκχυλίσματά του σχηματίζουν ένα απαλό, διάφανο και άοσμο στρώμα προστασίας και ταυτόχρονα προσφέρουν ένα αίσθημα άνεσης, ενώ συνεχίζεται ο θηλασμός.

Η Κρέμα Σώματος περιέχει εκχύλισμα Bρώμης που έχει ισχυρή ενυδατική δράση, πλούσιο σε βιταμίνες B5 & B3, και ενισχύει το επιδερμικό φραγμό και συμβάλλει στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος. Τα αντιοξειδωτικά, οι φαινόλες και τα φλαβονοειδή προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες και αναστρέφουν τις φθορές, ενώ το βούτυρο Καριτέ διαθέτει ισχυρή ενυδατική και θρεπτική δράση. Με έλαιο από Αβοκάντο και Ελιάς που προσδίδουν μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Για το Βάλσαμο θηλών επιλέξαμε το έλαιο Ρυζιού για τις πολύτιμες ενυδατικές, θρεπτικές & μαλακτικές τους ιδιότητες, ενώ περιέχει και εκχύλισμα Μάραθου, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις ικανότητες και με ιδιαίτερα καταπραϋντική δράση. Δεν περιέχει καθόλου άρωμα και λανολίνη.

Αφορμή στο να δημιουργηθεί η σειρά αυτή ήταν το πρώτο μας προϊόν, που αγαπήθηκε πολύ και έγινε best seller, το MAMA & BABY Oil, ένα μείγμα τεσσάρων ελαίων που φροντίζει τόσο εσένα όσο και το μωρό σου. Το MAMA & BABY Oil χαρίζει πλούσια λίπανση στο δέρμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και στο μωράκι όταν γεννηθεί. Ιδανικό για ενισχυμένη ενυδάτωση, για το βρεφικό μπάνιο και για την ανάπτυξη της επαφή δέρμα-με-δέρμα μέσω του βρεφικού μασάζ.

Η καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας σου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και του θηλασμού είναι απαραίτητη, γι’ αυτό εφάρμοσε την κρέμα σε στεγνό δέρμα σε όλο το σώμα, ιδανικά 2 φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ. Από τους πρώτους κιόλας μήνες της εγκυμοσύνης μπορείς να χρησιμοποιείς το Βάλσαμο θηλών για να ανακουφίσεις την ευαισθησία των θηλών αλλά και να τις προετοιμάσεις σε περίπτωση που αποφασίσεις να θηλάσεις. Όταν με το καλό αποκτήσεις το μωράκι σου θα σου είναι εξαιρετικά απαραίτητο κατά την περίοδο του θηλασμού. Εφάρμοσέ το σε στεγνό, καθαρό δέρμα μετά από κάθε θηλασμό και δεν χρειάζεται να το ξεπλύνεις πριν τον επόμενο.

Πέρα από τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου είναι ωφέλιμο να εντάξεις κι άλλες καλές συνήθειες στην καθημερινότητά σου, που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σου. Σε παλαιότερο άρθρο, σου είχαμε δώσει και extra tips για την περιποίηση του προσώπου σου, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να διακόψεις το skincare routine σου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Επιπλέον, για ένα συνολικά υγιές αποτέλεσμα ακολούθησε μια καλή και ισορροπημένη διατροφή, ώστε να λαμβάνεις όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Κράτησε ενυδατωμένη την επιδερμίδα σου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, πίνοντας πολύ νερό. Ένας καλός και ολοκληρωμένος ύπνος θα σε ξεκουράσει και θα σε ενισχύσει τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να εντάξεις στο πρόγραμμά σου τη σωματική άσκηση. Θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις σε καλά επίπεδα την υγεία, το σώμα και τη διάθεσή σου. Εννοείται, πάντα να συμβουλεύεσαι και τον γιατρό σου.

Η σειρά προϊόντων MAMA RESCUE είναι απόλυτα ασφαλής και η ιδανική επιλογή για την περιποίηση της επιδερμίδας σου. Για ακόμη καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα περιποίησης σώματος και προσώπου έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από τα Σετ Προσφοράς MAMA RESCUE BOX Σετ Σώματος και MAMA BEAUTY BOX Σετ Προσώπου  σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

Σε φροντίζουμε και είμαστε μαζί σου από την αρχή!

0

Το καλάθι σας