Happy Earth Day!

Πριν από σχεδόν μισό αιώνα, η 22η Απριλίου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα της Γης με κύριο στόχο να αναδείξει τη σημασία που έχει η προστασία του περιβάλλοντος. Αποτελεί μια ημέρα ευαισθητοποίησης και υπενθύμισης του κοινού μας στόχου: «Ένας καθαρότερος πλανήτης» όχι μόνο για εμάς αλλά και τις επόμενες γενιές.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γης μας προσκαλεί εμάς τους ανθρώπους που ζούμε πάνω σε αυτή τη Γη να αλλάξουμε ριζικά συμπεριφορές που επιβαρύνουν τον πλανήτη, το μοναδικό «σπίτι» όλων μας.

Εάν δεν αναλάβουμε δράση και δεν αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης και στάση ζωής ο πλανήτης θα συνεχίσει να απειλείται και να καταστρέφεται και μαζί με αυτόν και η ζωή αλλά κι εμείς, οι άνθρωποι. Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι όλα στη φύση είναι μια αλυσίδα! Εάν ο πλανήτης είναι προστατευμένος και καθαρός, θα ζούμε κι εμείς καλύτερα. Χρειάζεται, λοιπόν, να συνειδητοποιήσουμε την αναγκαιότητα στην καθημερινότητά μας να ακολουθούμε έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής και να αναλάβουμε δράσεις και πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν το περιβάλλον μας να ευδοκιμήσει. Ακόμη και οι πιο μικρές καθημερινές κινήσεις και αλλαγές στις συνήθειες μας έχουν θετικό αντίκτυπο και συμβάλλουν στη προστασία του περιβάλλοντος.

Σ’ αυτήν την πολύ σημαντική δράση έχει επιλέξει να συμμετέχει συνειδητά και η AEGLI Premium Organics, υιοθετώντας μια πιο φιλική προς το περιβάλλον φιλοσοφία ανάπτυξης των προϊόντων της. Στόχος είναι η λιγότερη δυνατή επιβάρυνση του περιβάλλοντος αλλά και η επιπλέον ευαισθητοποίηση και η περαιτέρω ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης του καταναλωτή.

Στην AEGLI πρεσβεύουμε την ομορφιά μέσα από τη φύση και δεν θα μπορούσε να υπάρχει ομορφιά χωρίς αυτή. Γι’ αυτό και τη σεβόμαστε και εργαζόμαστε καθημερινά με γνώμονα έναν καθαρότερο πλανήτη με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Η εταιρεία μας δημιουργεί προϊόντα με καθαρές και βιοδιασπώμενες συνθέσεις απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον, έχοντας ως αρχή την Καθαρή Ομορφιά (Clean Beauty). Τα προϊόντα μας περιέχουν μόνο βιολογικά συστατικά και είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με το πρότυπο COSMOS. Τα βιολογικά καλλυντικά AEGLI είναι 100% ασφαλής για το δέρμα αλλά και το περιβάλλον. Είναι VEGAN και CRUELTY FREE καθώς έχουν πιστοποίηση από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο οργανισμό LEAPING BUNNY INTERNATIONAL. Επιπλέον, δεν περιέχουν τεχνητά αρώματα, χρώματα, μικρο-πλαστικά που μπορούν να επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και το περιβάλλον. Όλες οι συσκευασίες είναι 100% ανακυκλώσιμες και τα τελευταία χρόνια επιλέγουμε eco-friendly συσκευασίες με την ένδειξη «I’m Green», που αποδεικνύει, ότι κατά την ανάπτυξη των συσκευασιών αυτών, υπάρχει μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Επιπλέον, όταν αναφερόμαστε στο περιβάλλον και στη φύση δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις θάλασσές μας. Όλοι επιθυμούμε καθαρές θάλασσες και ωκεανούς. Τι γίνεται όμως με τα αντηλιακά που χρησιμοποιούμε; Πολλά αντηλιακά επιβαρύνουν και προκαλούν ανεπανόρθωτες βλάβες στη θαλάσσια ζωή, καθώς στα συστατικά τους εμπεριέχονται συνθετικά φίλτρα και χημικές ουσίες. Όμως, στην AEGLI δημιουργήσαμε 100% CLEAN OCEAN αντηλιακά αποκλειστικά με φυσικό φίλτρο προστασίας Οξείδιο του Ψευδαργύρου. Η αντηλιακή σειρά φέρει την πιστοποίηση CCMAR, από το Διεθνές Κέντρο Θαλάσσιων Επιστημών του Πανεπιστημίου της Algarve στην Πορτογαλία, που συνδέεται με τη μηδενική επιβάρυνση του θαλάσσιου οικοσυστήματος.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι κάθε επιλογή που κάνουμε στις καταναλωτικές μας συνήθειες διαμορφώνει το αύριο του πλανήτη μας, καλούμε κάθε καταναλωτή να αξιολογήσει αυτές τις συνήθειες και να επιλέξει προϊόντα που σέβονται και προάγουν την αρμονία με τη φύση. Με την επιλογή τέτοιων προϊόντων, κάθε καταναλωτής γίνεται μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Σε αυτή την προσπάθεια, με τη συνειδητή χρήση προϊόντων της AEGLI Premium Organics, συμβάλλετε ενεργά στην προστασία και τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε όλα τα οφέλη της καθαρής ομορφιάς.

Ας είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γης το έναυσμα για μία μόνιμη αλλαγή προς το καλύτερο. Ας επενδύσουμε στην υγεία του πλανήτη μας όπως επενδύουμε στην προσωπική μας ευεξία και να είναι κάθε μέρα η Ημέρα της Γης!

WordPress PopUp Plugin
0

Το καλάθι σας