Αντηλιακά CLEAN SUNSCREEN – Βιολογικά Αντηλιακά για Παιδιά
Το καλοκαίρι έφτασε και τα παιδιά ανυπομονούν για βουτιές στη θάλασσα και αμέτρητες ώρες παιχνιδιού στην παραλία. Οι βουτιές όμως και το παιχνίδι στη θάλασσα πρέπει να ακολουθούνται από την κατάλληλη ηλιοπροστασία διαμορφωμένη για τς ανάγκες τους. Η αντηλιακή προστασία του παιδικού δέρματος είναι σημαντική από την πρώτη στιγμή που εκθέτονται στον ήλιο!

Γιατί είναι τόσο σημαντική η αντηλιακή προστασία στα παιδιά;

Το δέρμα των μικρών παιδιών είναι πολύ πιο λεπτό από ότι των ενηλίκων. Ο μηχανισμός παραγωγής μελανίνης δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως όπως και ο μηχανισμός που σχετίζεται με την επιδιόρθωση των βλαβών στα κύτταρα. Το παιδικό δέρμα είναι πολύ ευάλωτο όχι μόνο στα εγκαύματα που μπορεί να προκληθούν, αλλά γενικότερα σε δερματικές παθήσεις που σχετίζονται με την ηλιακή ακτινοβολία. Σε αντίθεση, με το δέρμα το ενηλίκων, το οποίο είναι πιο ανθεκτικό και διαθέτει περισσότερες άμυνες ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι το δέρμα ενός ενήλικα δεν χρειάζεται τόσο εντατική αντηλιακή προστασία! Αντιθέτως την χρειάζεται εξίσου!

Η έκθεση στον ήλιο λειτουργεί, δυστυχώς, αθροιστικά. Όσο πιο νωρίς εκτεθεί ένα παιδί στην ηλιακή ακτινοβολία χωρίς να ακολουθεί τις συστάσεις των γιατρών για τη σχετική προστασία από τον ήλιο (αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά), τόσο πιο πιθανό είναι στην ενήλικη ζωή του να εμφανίσει δερματικά προβλήματα. Έρευνες έχουν δείξει ότι η έκθεση στον ήλιο από νεαρή ηλικία χωρίς σωστή κάλυψη μπορεί να φέρει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του δέρματος κατά την ενήλικη ζωή.

Η επιλογή του κατάλληλου αντηλιακού για τα παιδιά

Η επιλογή του σωστού αντηλιακού πρέπει να γίνεται συνειδητά από τους γονείς, με γνώμονα τα συστατικά της σύνθεσής του, τα φωτοπροστατευτικά φίλτρα που περιέχει κ.α. Οι γονείς χρειάζεται να κάνουν έρευνα αγοράς και να ψάχνουν το καλύτερο και το πιο ασφαλές αντηλιακό για εκείνους αλλά και για το παιδί τους.

Καλό είναι να ενημερωθούν για τα κατάλληλα αντηλιακά φίλτρα αλλά και να ενημερωθούν και να αποφύγουν κάποια βλαβερά για την υγεία συνθετικά ή χημικά συστατικά, πριν την αγορά αντηλιακών προϊόντων.

Στη σύγχρονη κοσμητολογία και στην ανάπτυξη αντηλιακών προϊόντων είναι ευρέως γνωστό ότι τα φυσικά φίλτρα είναι τα πλέον ασφαλή για την υγεία. Είναι ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να δημιουργούν ένα προστατευτικό στρώμα που αντανακλά το ηλιακό φως και δεν εισχωρούν στο δέρμα. Έτσι, δεν καθίσταται βλαβερά για τον οργανισμό και είναι πολύ αποτελεσματικά.

Το φυσικό φίλτρο Οξείδιο του Ψευδαργύρου στην αντηλιακή σειρά CLEAN SUNSCREEN

Το φυσικό φίλτρο Οξείδιο του Ψευδαργύρου είναι αυτό που καθιστά ασφαλή τα αντηλιακά CLEAN SUNSCREEN για τους μεγάλους αλλά και τους μικρούς μας φίλους. Τα αντηλιακά της σειράς βασίζονται αποκλειστικά και μόνο σε αυτό το φυσικό φίλτρο, γιατί είναι πιο αποτελεσματικό έναντι στην ηλιακή ακτινοβολία UVA & UVB, είναι ανθεκτικό στο νερό (για αμέτρητο παιχνίδι),φιλικό ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα και δρα από την πρώτη στιγμή χωρίς αναμονή!

Μάθε περισσότερα εδώ για το φυσικό φίλτρο Οξείδιο του Ψευδαργύρου της σειράς αντηλιακών CLEAN SUNSCREEN.

Αντηλιακά CLEAN SUNSCREEN! Γιατί να τα επιλέξεις;

Η AEGLI πρωτοπορεί και το δείχνει με τα προϊόντα της! Η CLEAN SUNSCREEN είναι η 1η CLEAN BEAUTY ελληνική σειρά αντηλιακών. Τα αντηλιακά που έχουμε δημιουργήσει στην AEGLI είναι 100% βιολογικά και περιέχουν μόνο ένα φυσικό φίλτρο το Οξείδιο του Ψευδαργύρου, Ωστόσο οι λόγοι για να το επιλέξεις για εσένα ή το παιδί σου είναι ακόμη περισσότεροι:

  • Ανήκουν στην κατηγορία «clean beauty» δηλαδή, πρεσβεύουν την ομορφιά, χωρίς βλαβερά συστατικά για τον οργανισμό αλλά και το περιβάλλον.
  • Έχουν πιστοποίηση CLEAN OCEAN, γιατί βάσει κλινικών μελετών τα αντηλιακά CLEAN SUNSCREEN δεν μολύνουν το θαλάσσιο περιβάλλον και δεν είναι επιβαρύνουν τους θαλάσσιους οργανισμούς.
  • Περιέχει μόνο βιολογικά πιστοποιημένα συστατικά.
  • Έχει πιστοποίηση CRUELTY FREE, γιατί κατά την ανάπτυξή τους δεν έχουν γίνει πειράματα σε ζώα.
  • Είναι κατάλληλα για vegan καθώς δεν περιλαμβάνει ζωικά συστατικά ή παράγωγα.
  • Είναι 100% ασφαλή για εγκύους και θηλάζουσες.
  • Η αντηλιακή τους προστασία είναι άμεση και δεν χρειάζεται αναμονή πριν την έκθεση στον ήλιο.
  • Είναι κατάλληλα ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα που εμφανίζουν ερεθισμούς, κοκκινίλες, κνησμό και άλλου είδους φωτοευαισθησίες.

Μάθε εδώ για τα προϊόντα της σειράς CLEAN SUNSCREEN για παιδιά

Τα προιόντα της αντηλιακής σειράς CLEAN SUSNSCREEN της AEGLI που ενδείκνυται και για παιδιά είναι τα εξής:

 

1. CLEAN SUNSCREEN ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ SPF30

Ένα αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος με 100% βιολογικά ή οργανικά συστατικά και φυσικό φίλτρο Οξείδιο του Ψευδαργύρου. Προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και διαθέτει δείκτη SPF30. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια και για παιδιά άνω των 3 ετών για το πρόσωπο και το σώμα τους. Απορροφάται άμεσα και εύκολα, χωρίς να αφήνει ίχνη λευκού χρώματος στην επιδερμίδα.

2. CLEAN AFTER SUN ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ -GEL ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ 

Δροσιστικό Γαλάκτωμα-Gel, ελαφριάς υφής για πρόσωπο και σώμα με αντιφλεγμονώδη δράση. Καταπραΰνει, ενυδατώνει, μειώνει την αίσθηση καψίματος, τραβήγματος και κνησμού της ηλιοκαμένης επιδερμίδας, προστατεύει από το οξειδωτικό στρες και επιβραδύνει τη φωτογήρανση. ιδανικό για όλη την οικογένεια, για ηλικίες άνω των 3 ετών.

Ανακάλυψε τα αντηλιακά της AEGLI εδώ και μάθε περισσότερα για τη μοναδική σύνθεσή τους. Γιατί η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη για όλους μας ανεξαρτήτου ηλικίας!

Καλό Καλοκαίρι!

0

Your Cart