Γιατί επιλέγω aegli

 1. Ακολουθούμε πιστά την κατεύθυνση CLEAN BEAUTY και χρησιμοποιούμε οργανικά συστατικά πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο COSMOS
 2. Oι καλλυντικές φόρμουλες  αναπτύσσονται με την πιο καινοτόμο τεχνολογία σε ό,τι αφορά τα οργανικά προϊόντα
 3. Τα προϊόντα της AEGLI-PREMIUM ORGANICS:
  • Είναι ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ.
  • Στη διαδικασία των ελέγχων ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΖΩΑ.
  • Είναι κατάλληλα για VEGAN
  • Δεν περιέχουν ΓΛΟΥΤΕΝΗ
  • Είναι κατάλληλα για την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ και το ΘΗΛΑΣΜΟ
  • Δεν περιέχουν Parabens, Mineral oil, Petrolatum/Parafin wax, Silicones, Propylene glycol, PEG, SLES, ALES, Sulfates, EDTA, Phthalates, Alcohol, ΒΗΤ/BHA, Imidazolidinyl urea, Diazolidinyl urea, Αcrylates, Carbomer, Aluminum, Ethanolamines, Triclosan, συνθετικά αρώματα, γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
 4.  Τα προϊόντα της AEGLI-PREMIUM ORGANICS χαρίζουν στην επιδερμίδα, με απόλυτα ασφαλή τρόπο, αποτοξίνωση, αναζωογόνηση, βελτίωση της υφής του δέρματος, σύσφιξη, αύξηση του κολλαγόνου, σφριγηλότητα, αντιρυτιδική δράση, διατήρηση του νεανικού ανάγλυφου της επιδερμίδας και μια ευχάριστη αίσθηση φυσικού botox! 
 5. Μεγαλώνω όμορφα, ακολουθώ το ρυθμό της φύσης !Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο επαφής και επικοινωνίας μας με τους ανθρώπους και τον κόσμο. Η καθημερινή περιποίηση του δέρματος δεν είναι απλώς μια καθημερινή ρουτίνα. Φροντίζω το δέρμα μου με φυσικό τρόπο σημαίνει φροντίζω με τρυφερότητα και ευγένεια την επικοινωνία μου με τους ανθρώπους γύρω μου και το περιβάλλον.
 6. Η υγιής ομορφιά είναι η φυσική τάση του ανθρώπου και χαράζει ένα χαρούμενο μονοπάτι για την ευζωία. Ομορφιά είναι να είμαστε υγιείς και χαρούμενοι

Έρρικα Παπαβενετίου, MD
Co-founder, CEO

ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

0

Το καλάθι σας