Η  AEGLI-PREMIUM ORGANICS είναι ελληνική εταιρεία και έχει πάρει το όνομά της από τη μυθική Αίγλη, κόρη του θεού Ασκληπιού, σύμβολο της λάμψης και της ομορφιάς που πηγάζουν από την καλή υγεία! Δημιουργήθηκε από την Dr. Έρρικα Παπαβενετίου Ιατρό, Διατροφολόγο & Ομοιοπαθητικό με στόχο να ενισχυθεί η κοινότητα των ανθρώπων που αντιλαμβάνονται ολιστικά την ομορφιά σαν αποτέλεσμα καλής υγείας, εσωτερικής ισορροπίας και σύνδεσης με το περιβάλλον.

H κατεύθυνση της εταιρείας είναι η «Καθαρή Ομορφιά» και η AEGLI, η πρώτη ελληνική Clean Beauty εταιρεία καλλυντικών, δημιουργεί προϊόντα με το σύνολο των παρακάτω χαρακτηριστικών που αποτελούν εγγύηση για την απόλυτη καθαρότητα:

 • ΟΡΓΑΝΙΚΑ με βιολογικά συστατικά πιστοποιημένα από το διεθνές πρότυπο COSMOS
 • VEGAN σε όλη τη διαδικασία παραγωγής τους
 • CRUELTY FREE πιστοποιημένα από τον διεθνή οργανισμό LEAPING BUNNY INTERNATIONAL
 • GLUTEN FREE κατάλληλα και για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη
 • CLEAN OCEAN πιστοποιημένα από το Διεθνές Κέντρο Θαλάσσιων Επιστημών του Πανεπιστημίου της Algarve στην Πορτογαλία CCMAR, για μηδενική επιβάρυνση στο θαλάσσιο οικοσύστημα, στα κοράλλια και σε κάθε τύπο θαλάσσιου οργανισμού
 • Κατάλληλα για την αναπαραγωγική φάση, την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού
 • Χωρίς τεχνητά αρώματα και χρώματα
 • Δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για λιπαρά, ευαίσθητα ή ατοπικά δέρματα
 • Με συνθέσεις απόλυτα καθαρές και φιλικές προς το περιβάλλον
 • Με eco-friendly ανακυκλώσιμα και βιοδιασπώμενα υλικά συσκευασίας από γυαλί, ξύλο, green plastic από ζαχαροκάλαμο και πιστοποιημένο FSC χαρτί
 • Παραγόμενα αποκλειστικά στην Ελλάδα με συνεχή προσπάθεια να αναζητούνται διαρκώς νέοι τρόποι για να μειώνεται το ενεργειακό αποτύπωμα
 • Με δραστικά συστατικά κλινικά αποδεδειγμένα για τη δράση τους με τον πιο ασφαλή τρόπο στη φροντίδα, στην προστασία, στην ενυδάτωση και στην αντιγήρανση της επιδερμίδας, χωρίς να περιέχουν ουσίες που ενοχοποιούνται για δερματικές αλλεργίες, αναπνευστικά προβλήματα, επίδραση στο ορμονικό, αναπαραγωγικό, νευρικό και ανοσοποιητικό σύστημα.

Η ιδέα για την AEGLI-PREMIUM ORGANICS βασίστηκε στο ότι δικαιούμαστε να χρησιμοποιούμε ευχάριστα και αποτελεσματικά καλλυντικά προϊόντα, χωρίς να θυσιάζονται τα χαρακτηριστικά αυτά στο βωμό της ασφάλειας. Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργεί οργανικά καλλυντικά που να μην περιέχουν καμία ενοχοποιημένη χημική ουσία, να έχουν φυσικό άρωμα, υφή και εφαρμογή που συνάδει με τις απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας.

Η ομάδα της AEGLI εμπνέεται από την ελληνική  χλωρίδα και τον πλούτο της παγκόσμιας βιοποικιλότητας κι αναζητούμε διαρκώς πληροφορίες από όλο τον κόσμο, που θα  βοηθήσουν να αξιοποιηθεί ευγενικά η δύναμη της φύσης και την ικανότητα της επιστήμης.

Η υγιής ομορφιά είναι η φυσική τάση του ανθρώπου και χαράζει ένα χαρούμενο μονοπάτι για την ευζωία.

Καλώς ήρθατε στο φωτεινό κόσμο της AEGLI-PREMIUM ORGANICS!

 

ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

0

Your Cart