Η Σειρά PREBIOTIC OAT Κερδίζει Βραβείο Prix De Beauté 2023

Η ανακοίνωση ότι η σειρά προϊόντων PREBIOTIC OAT της AEGLI PREMIUM ORGANICS κατέκτησε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Δερμοκαλλυντικά Σώματος” στα Prix De Beauté 2023, ανάμεσα σε κορυφαία brands δερμοκαλλυντικών προϊόντων, ήταν για εμάς μια στιγμή χαράς, υπερηφάνειας και απέραντης ευγνωμοσύνης. Είναι πραγματικά σπάνιο και πολύτιμο, η αγάπη να μετατρέπεται σε αναγνώριση, και αυτό το βραβείο είναι η αναγνώριση της δέσμευσής μας όλα αυτά τα χρόνια στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η σειρά PREBIOTIC OAT αποτελεί μια πραγματική καινοτομία και είναι η απόλυτα φυσική λύση για τη φροντίδα της επιδερμίδας και ειδικότερα της ευαίσθητης και ατοπικής επιδερμίδας. 

Με τα πρεβιοτικά βρώμης, η σειρά PREBIOTIC OAT, αποδεικνύει βάσει κλινικών μελετών, ότι το μικροβίωμα της επιδερμίδας μπορεί να επανορθωθεί και να ξανά βρει την ισορροπία του, ειδικότερα όταν αυτό έχει υποστεί φθορές. Η κλινική μελέτη επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα της σειράς PREBIOTIC OAT, με βελτίωση κατά 66% του μικροβιώματος σε ευαίσθητο δέρμα με τάση ατοπίας, μετά από μόλις 14 ημέρες συνεχούς χρήσης!

Γιατί όταν το μικροβίωμα είναι υγιές και ισορροπημένο…το δέρμα λάμπει!

Εκτός από το πατενταρισμένο σύμπλεγμα Πρεβιοτικών βρώμης, οι προηγμένες φόρμουλες της κρέμας σώματος και της κρέμας χεριών PREBIOTIC OAT, περιλαμβάνουν 100% βιολογικά πιστοποιημένα συστατικά, χωρίς χημικά συστατικά ή ενοχοποιημένα συντηρητικά. Επιπλέον, είναι κατάλληλα για vegan, δεν περιέχουν γλουτένη, είναι κατάλληλα και για εγκύους, ενώ δεν έχουν διενεργηθεί πειράματα σε ζώα καθ’ όλη τη διαδικασία παραγωγής τους και είναι κατάλληλα ακόμα και κατά τη διάρκεια ομοιοπαθητικής θεραπείας.

Η αγάπη και η στήριξή σας οδήγησαν τη σειρά PREBIOTIC OAT να γίνει bestseller μέσα σε λίγους μόνο μήνες από την κυκλοφορία της, ένα αποτέλεσμα που δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την εμπιστοσύνη σας.
Και όπως λέμε πάντα, δεν υπάρχει μεγαλύτερο βραβείο από την ικανοποίηση των πελατών μας. Είστε η έμπνευσή μας και η δύναμή μας…Πάντα με σεβασμό προς εσάς και προς το περιβάλλον.

Με αγάπη & ευγνωμοσύνη,

Η Ομάδα της AEGLI Skincare

WordPress PopUp Plugin
0

Το καλάθι σας