Αντιγήρανση και λάμψη σε ένα τέλειο Χριστουγεννιάτικο Σετ

Ναι, τα Χριστούγεννα είναι μια άκρως καταναλωτική περίοδος αλλά μπορούμε να αποφύγουμε αυτήν την παγίδα, τηρώντας έναν απλό κανόνα: αγοράζοντας, όχι ό,τι θέλουμε, αλλά ό,τι έχουμε πραγματικά ανάγκη. Αν αναρωτιέστε πώς μπορεί να μπει μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε αυτά τα δύο, έχουμε την απάντηση. Είναι πολλά τα προϊόντα ομορφιάς που κυκλοφορούν στο εμπόριο και προσφέρουν όλα αυτά που ψάχνουμε: λάμψη, ανανέωση, αντιγήρανση, φρεσκάδα. Πόσα, όμως, είναι εκείνα τα καλλυντικά που πραγματικά συμβάλλουν ολιστικά στην υγεία του οργανισμού μας ώστε να διατηρεί αυτά τα χαρακτηριστικά με φυσικό και όχι ανθυγιεινό τρόπο; Ελάχιστα. Ωστόσο, αυτά είναι τα προϊόντα που ο οργανισμός μας έχει πραγματικά ανάγκη.

Τα βιολογικά καλλυντικά AEGLI δεν είναι απλώς μια εναλλακτική επιλογή στις αγορές μας. Είναι ένας ακόμη τρόπος να φροντίσουμε την υγεία μας. Πρόκειται για καλλυντικές φόρμουλες που η ανάπτυξη και η παραγωγή τους έχει γίνει με μεγάλη προσοχή, ακρίβεια και πάντα με τα αυστηρά κριτήρια που θέτει ο Διεθνής οργανισμός πιστοποίησης καλλυντικών COSMOS για την «Πράσινη Χημεία» με γνώμονα την ασφάλεια και την πρόληψη της υγείας.  Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι η απουσία ζωικής προέλευσης ή ενοχοποιημένων χημικών συστατικών και η μηδενική επιβάρυνση για το περιβάλλον αλλά και τον άνθρωπο. Οι χημικές ουσίες που περιλαμβάνουν τα περισσότερα προϊόντα ομορφιάς του εμπορίου έχουν συνδεθεί με διαφορά προβλήματα του οργανισμού, όπως αλλεργίες, προβλήματα γονιμότητας ή ακόμη σε ακραίες περιπτώσεις και μεταλλάξεις. Την ίδια στιγμή που βάζουμε στο πρόσωπο μας μια κρέμα για την αντιγήρανση ή για να επαναφέρουμε την λάμψη στην επιδερμίδα μας, μπορεί να εκθέτουμε ερήμην μας τον οργανισμό σε κάποιο κίνδυνο. Γιατί να πάρει κανείς αυτό το ρίσκο, όταν μπορεί να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα με έναν πιο υγιή και φυσικό τρόπο;

Χριστουγεννιάτικα σετ ομορφιάς για υγιή & λαμπερή επιδερμίδα!

Πριν ξεκινήσουμε, λοιπόν, τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας, μπορούμε, εκτός από βιολογικά προϊόντα ομορφιάς, να αναζητήσουμε και προϊόντα που είναι σε προσφορά. Κάπως έτσι το ένα δώρο, γίνεται…  δύο! Το σετ προσφοράς YOUR GLAM της AEGLI-PREMIUM ORGANICS περιλαμβάνει δύο αγαπημένα μας προϊόντα για super-αντιγήρανση και λάμψη: το Kakadu Face Elixir & Rejuvenating Serum.

Kakadu Face ElixirΈλαιο Προσώπου για λάμψη

Το Kakadu Face Elixir είναι ένα 100% οργανικό ολιστικό ελιξίριο προσώπου με υψηλή περιεκτικότητα 20% σταθερής βιταμίνης C. Προέρχεται από το δαμάσκηνο Kakadu, το οποίο δεν είναι πολύ γνωστό στην Ελλάδα, όμως, έχει κυρίαρχη θέση στη διατροφική αλυσίδα της Βόρειας Αυστραλίας, όπου και καλλιεργείται. Η εξαιρετική απόδοση του Kakadu Face Elixir οφείλεται, μεταξύ άλλων, και σε αυτό το είδος καρπού, καθώς έχει την μεγαλύτερη περιεκτικότητα Βιταμίνης C στον κόσμο!

Το δαμάσκηνο Kakadu, ωστόσο, δεν είναι μια νέα ανακάλυψη στη βιομηχανία της κοσμητολογίας. Οι ευεργετικές του ιδιότητες είχαν ανακαλυφθεί αιώνες πριν. Το έλαιο του χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά από τους Αβορίγινες ιθαγενείς ως ελιξίριο νεότητας. Όσο εξελίσσεται η παραγωγή οργανικών προϊόντων, τόσο περισσότερα “δώρα” της φύσης θα αξιοποιούνται για να προσφέρουν την πολύτιμη δράση τους στην επιδερμίδα μας.

Τι μπορεί να κάνει το Kakadu Face Elixir;

  • Αυξάνει την λάμψη του δέρματος, χάρη στις λευκαντικές του ιδιότητες
  • Διεγείρει και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
  • Εξισορροπεί τη λιπαρότητα του δέρματος
  • Δρα αντιοξειδωτικά ενάντια στη δημιουργία ελεύθερων ριζών
  • Εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος – και σε λιπαρά δέρματα

Υπάρχουν δύο τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το Kakadu Face Elixir: είτε να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα το βράδυ στο πρόσωπο και στο λαιμό, είτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες στην κρέμα προσώπου ή το serum σας.

Rejuvenating SerumΟρός Προσώπου με φυσική ρετινόλη

Έχετε τώρα την ευκαιρία να δοκιμάσετε το βραβευμένο στα Prix  de Beaute 2022 ορό Rejuvenating Serum. Πρόκειται για έναν αναπλαστικό ορό με υαλουρονικο οξυ για το πρόσωπο και το λαιμό, ο οποίος επιδρά σε όλα τα σημάδια της γήρανσης, χωρίς τις ανεπιθύμητες ενέργειες και την φωτοτοξικότητα της συνθετικής ρετινόλης. Πως γίνεται αυτό; Με τη χρήση φυτικής ρετινόλης!

Τι είναι η φυσική ρετινόλη του Rejuvenating Serum;

Η φυσική ρετινόλη είναι μία μορφή βιταμίνης Α, η οποία δρα 40 φορές πιο αποτελεσματικά από τη συνθετική ρετινόλη. Ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων, συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και μειώνει δραστικά την εμφάνιση σκούρων κηλίδων. Η τακτική της εφαρμογή έχει θεαματικά αποτελέσματα στο δέρμα. Αμέσως φαίνεται η διαφορά στον τόνο και την υφή του καθώς αποκτά ξανά λάμψη και σφριγηλότητα. Είναι ένα 100% φυσικό αντιγηραντικό συστατικό με αναμφισβήτητα πανίσχυρη δράση.

Το Rejuvenating Serum, εκτός από φυσική ρετινόλη, υαλουρονικό οξύ και βιολογικό ροδόνερο, περιέχει και 12 οργανικά φυτικά συστατικά σε υψηλές περιεκτικότητες. Το άρωμα του είναι υπέροχο και 100% φυσικό! Είναι το ιδανικό προϊόν για φυσική αναζωογόνηση και ανάπλαση της επιδερμίδας. Μπορείτε να το εφαρμόσετε πρωί και βράδυ στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Το χριστουγεννιάτικό σετ YOUR GLAM, είναι ένα δώρο γεμάτο ΑΓΑΠΗ, ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ; Βάλτε τικ σε όλα τα κουτάκια και… καλά ψώνια!

WordPress PopUp Plugin
0

Το καλάθι σας