Πρεβιοτικά Βρώμης για ισορροπημένο μικροβίωμα και υγιές δέρμα

Πρεβιοτικα ΒρωμηςΤο δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος που προστατεύει  όλο τον οργανισμό μας! Βασικό ρόλο σε αυτήν την προστασία παίζει ένα σύνθετο αλλά και μοναδικό για τον καθένα από εμάς οικοσύστημα φιλικών μικροοργανισμών που ζουν επάνω του, το μικροβίωμά του! Το μικροβίωμα είναι ένας αόρατος προστατευτικός «μανδύας» που δεν επιτρέπει ανεπιθύμητους “εισβολείς”  να επηρεάσουν αρνητικά τον οργανισμό μας και έχει σημαντική επίδραση στην υγεία και στην εμφάνιση του δέρματος μας.

Πολλοί παράγοντες της σύγχρονης καθημερινότητας, όπως η ηλικία, το στρες, η περιβαλλοντική ρύπανση, η διατροφή, τα φάρμακα, η χρήση προϊόντων περιποίησης, τα αντισηπτικά ακόμα και η αλλαγή των εποχών μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ισορροπία του μικροβιώματος και  να αποδυναμώσουν αυτήν τη φυσική άμυνά του. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα όπως ευαισθησία, ξηρότητα, ακμή,ερυθρότητα, κνησμό, ατοπία και  φλεγμονή.

Όταν το μικροβίωμα είναι υγιές και ισορροπημένο, το δέρμα λάμπει. Γι’ αυτό μία στοχευμένη φροντίδα που δίνει περισσότερη προσοχή στη διατήρηση της ισορροπίας του είναι το κλειδί για  υγιή επιδερμίδα.

Η νέα σειρά βιολογικών καλλυντικών PREBIOTIC OAT της AEGLI παρέχει μια καινοτόμα και απόλυτα φυσική λύση για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Η κρέμα σώματος PREBIOTIC OAT και η κρέμα χεριών PREBIOTIC OAT δημιουργήθηκαν με σκοπό να ενισχύσουν και να διατηρήσουν τη φυσιολογική ισορροπία του μικροβιώματος του κανονικού δέρματος αλλά και να βελτιώσουν και να εξισορροπήσουν το μικροβίωμα της ευαίσθητης επιδερμίδας.

Οι πρωτοποριακές φόρμουλες των προϊόντων περιέχουν πατενταρισμένο σύμπλεγμα Πρεβιοτικών βρώμης, που είναι γνωστά για τις ιδιότητές τους να ενισχύουν τη φυσική υποστήριξη του μικροβιώματος του δέρματος. Πλούσιες σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας των μικροοργανισμών στην επιδερμίδα, ενισχύοντας την άμυνα του δέρματος απέναντι σε περιβαλλοντικούς παράγοντες ενώ προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Η φυσική τους σύνθεση περιλαμβάνει μόνο 100% βιολογικά πιστοποιημένα συστατικά και είναι απαλλαγμένα από χημικά και ενοχοποιημένα συστατικά.

Τα προϊόντα PREBIOTIC OAT είναι κλινικά δοκιμασμένα να επιτυγχάνουν  έναν ιδανικό συνδυασμό μεταξύ αποκατάστασης του μικροβιώματος και θρέψης που κάνουν την επιδερμίδα να λάμπει από υγεία. Κλινική μελέτη έδειξε βελτίωση κατά 66% του Μικροβιώματος σε ευαίσθητο δέρμα με τάση ατοπίας, μετά από 14 ημέρες συνεχόμενης χρήσης.

Η σειρά περιποίησης Prebiotic Oat είναι κατάλληλη για ενήλικες και παιδιά άνω των 3 ετών και περιλαμβάνει:

 PREBIOTIC OAT Κρέμα Σώματος

  • Ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού και της άμυνας του δέρματος
  • Βαθιά ενυδάτωση και θρέψη
  • Ανακούφιση από ερεθισμό και ξηρότητα
  • Κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα και για δέρμα με τάση ατοπίας

 PREBIOTIC OAT Κρέμα Χεριών

  • Άμεση ενυδάτωση και ανακούφιση ξηρών και ταλαιπωρημένων χεριών
  • Ενίσχυση του δερματικού φραγμού
  • Εξισορρόπηση της επιδερμίδας μετά τη χρήση αντισηπτικών
  • Κατάλληλη για χέρια με τάση για ατοπίας
WordPress PopUp Plugin
0

Το καλάθι σας