Βιολογικό αντηλιακό προσώπου με χρώμα  προστασία, ευκολία και ομοιόμορφος τόνος σε ένα

αντηλιακόΣτην σημερινή εποχή, οι επιβλαβείς συνέπειες της έκθεσης του ήλιου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου κρίνουν την χρήση αντηλιακού σε καθημερινή βάση απαραίτητη. Η ατμοσφαιρική ρύπανση και η καταστροφή της στοιβάδας του όζοντος οφείλονται για τη διέλευση περισσότερων βλαβερών ακτινών UV στην επιφάνεια της γης, και στη συνέχεια στο δέρμα μας. Οι επιπτώσεις τους είναι σημαντικές στο δέρμα όπως τα ηλιακά εγκαύματα, φωτογήρανση, πρόωρες γραμμές και ρυτίδες, καθώς και σοβαρότερα προβλήματα στην υγεία. Η καθημερινή, σωστή και συχνή χρήση αντηλιακού αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της σωστής φροντίδας και προστασίας του δέρματος, προσφέροντας ολοκληρωμένη περιποίηση και/σωστό/αποτέλεσμα.

Στην αναζήτηση ενός αντηλιακού το οποίο δεν περιέχει χημικά φίλτρα και συστατικά, προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UV χωρίς να αφήνει κατάλοιπα στο περιβάλλον, η σειρά CLEAN SUNSCREEN TINTED της Aegli Premium Organics και το βιολογικό αντηλιακό προσώπου με χρώμα που προσφέρει αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσένα που επιθυμείς ευκολία και τέλειο αποτέλεσμα.

Πρόκειται για ένα βιολογικό αντηλιακό προσώπου με χρώμα, που χαρίζει προστασία, ελαφριά κάλυψη ατελειών και ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα. Η βελούδινη, ανάλαφρη και δροσερή υφή του απλώνεται εύκολα και χαρίζει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Ταιριάζει σε κάθε χρωματότυπο δέρματος και είναι η απόλυτη λύση αν επιθυμείς αντηλιακή προστασία και make-up σε ένα.

Το βιολογικό αντηλιακό CLEAN SUNSCREEN TINTED είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά  με μη-αλλεργικό φυσικό φίλτρο οξειδίου του ψευδαργύρου, προσφέροντας άμεση και μεγάλης διάρκειας αντηλιακή κάλυψη που αποτρέπει τους ερεθισμούς από τον ήλιο και τη φωτογήρανση. Το φυσικό φίλτρο σε συνδυασμό με ελαιοσώματα καρθαμελαίου και βιταμίνη Ε ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, μειώνει την απώλεια υγρασίας και καταπραΰνει την επιδερμίδα από τη συνεχή έκθεση στον ήλιο

Το αντηλιακό με χρώμα CLEAN SUNSCREEN TINTED είναι αυτό που χρειάζεσαι για το δέρμα σου όλες τις εποχές του χρόνου.

  • 100% φυσικές χρωστικές
  • Δεν περιέχει σιλικόνη
  • 100% vegan και cruelty-free
0

Το καλάθι σας