Γιατί δεν πρέπει να παραλείπεις ποτέ την κρέμα ματιών

κρέμα ματιώνΗ επιδερμίδα γύρω από τα μάτια ακόμα και τα χείλη είναι η πιο ευαίσθητη και ευάλωτη καθώς τείνουν να εμφανίζουν σημάδια πρόωρης γήρανσης πιο γρήγορα από άλλα σημεία του προσώπου μας. Με τη πάροδο του χρόνου η απώλεια κολλαγόνου και ελαστίνης μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία ρυτίδων, η έντονη καθημερινότητα, ο τρόπος ζωής, το στρες καθώς και περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορεί να οδηγήσουν στην εμφάνιση μαύρων κύκλων, οιδημάτων ακόμα και ξηρότητας. Ένας ακόμα λόγος είναι ότι τα συγκεκριμένα σημεία δέχονται πιο συχνές και έντονες μυϊκές συσπάσεις όσο εμείς εκφραζόμαστε. Αυτό όμως δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ λόγος συστολής και απώλειας έκφρασης κατά την εκδήλωση των συναισθημάτων μας.

Η κρέμα ματιών είναι εξειδικευμένο προϊόν που μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση πολλαπλών αναγκών στην περιοχή γύρω από τα μάτια όπως:

  • Λεπτές γραμμές
  • Ρυτίδες έκφρασης (όπως το «πόδι της χήνας»)
  • Πρήξιμο (οι γνωστές σακούλες κάτω από τα μάτια)
  • Μαύροι κύκλοι, ατέλειες
Κρέμα ματιών Aegli

Η AEGLI διαθέτει κρέμα ματιών για την αντιμετώπιση των παραπάνω αναγκών με συνθέσεις που αποτελούνται εξολοκλήρου από βιολογικά ενεργά συστατικά και κλινικά αποδεδειγμένη δράση.

REMODELING EYE & LIP CREAM, μία κρέμα ματιών 2 σε 1

Γιατί να φροντίζεις μόνο την περιοχή γύρω από τα μάτια όταν μπορείς να φροντίζεις ταυτόχρονα και την περιοχή γύρω από τα χείλη.

Πλούσια βελούδινη υφή και σύνθεση εμπλουτισμένη με ρητίνες Αφρικανικής Ακακίας & Rhizobian, ένα υπέρ-ενυδατικό σύμπλεγμα Υαλουρονικού οξέος, εκχύλισμα από Μούρα Schisandra Chinensis είναι κάποια από τα 23 ενεργά βιολογικά συστατικά που στοχεύουν στην άμεση λείανση των ρυτίδων, αναπλάθουν την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη και ενισχύουν την ελαστικότητά της.

Χρησιμοποιώντας συστηματικά την REMODELING ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ & ΧΕΙΛΙΩΝ κλινικές μελέτες έδειξαν:

  • Ορατή σύσφιξη και άμεσα αντιληπτή αίσθηση φυσικού “τεντώματος” σαν το Botox, 5 λεπτά μετά την εφαρμογή.

PERFECTING EYE CREAM, μία κρέμα ματιών με Τσάι Κombucha

Μαύρο Τσάι Kombucha, Yαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα από Σπόρους Αχλαδιού είναι κάποια από τα 23 ενεργά βιολογικά συστατικά στη σύνθεση αυτής της κρέμας ματιών, που στόχο έχει να βελτιώσει τους μαύρους κύκλους, να προλάβει τη δημιουργία ρυτίδων και ατελειών γύρω από τα μάτια και να χαρίσει φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα.

Χρησιμοποιώντας συστηματικά την PERFECTING ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ, πρωί και βράδυ, κλινικές μελέτες έδειξαν:

  • Αύξηση της φωτεινότητας κατά 15%
  • Αύξηση τη διαύγειας κατά 11,6%

Είναι πλέον επιβεβαιωμένο πως η σωστή και καθημερινή περιποίηση μπορεί να εμποδίσει την εμφάνιση πρόωρων σημείων γήρανσης ή και την αντιμετώπιση και επανόρθωση των υπαρχόντων φθορών αρκεί αυτή να είναι συστηματική.

Στόχος μας στην AEGLI είναι να σχεδιάζουμε καλλυντικά προϊόντα που να προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με φυσικό τρόπο και μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

WordPress PopUp Plugin
0

Το καλάθι σας