Οργανικές μάσκες προσώπου, το ασφαλές και αποτελεσματικό beauty trend της έποχης

οργανικές μάσκες προσώπουΟι οργανικές μάσκες προσώπου αναμφισβήτητα αποτελούν μέρος της εβδομαδιαίας ρουτίνας ομορφιάς καθώς βοηθούν πολύ στη καλή και σωστή ενυδάτωση, αποτοξίνωση και καταπράυνση της επιδερμίδας. Οι μάσκες προσώπου είναι η τέλεια φροντίδα για το δέρμα καθώς δρουν ενάντια στη ξηρότητα, προλαμβάνοντας σημάδια γήρανσης και ακμής. Μειώνουν ρυτίδες και λεπτές γραμμές αναζωογονώντας την επιδερμίδα.

Ένα σημαντικό στοιχείο των μασκών που πολλοί ίσως να μην γνωρίζουν, είναι ότι συμβάλλουν θετικά στην καλλυντική αγωγή. Δηλαδή προετοιμάζουν την επιδερμίδα κατάλληλα ώστε να υποδεχτεί τη μετέπειτα ρουτίνα περιποίησης και να μπορέσει το δέρμα να απορροφήσει εις βάθος τα θρεπτικά συστατικά του ορού ή της κρέμας.

Οι φυσικές μάσκες προσώπου προσφέρουν κάτι παραπάνω από τις κοινές μάσκες προσώπου και ειδικά όταν αυτές είναι οργανικές. Οι οργανικές μάσκες προσώπου συνδυάζουν τη δύναμη της φύσης με ασφαλείς και αποτελεσματικές συνθέσεις.

Υπάρχουν διαφορετικά είδη μασκών που μπορείς να επιλέξεις ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες:

Sheet Masks

Είναι οι υφασμάτινες μάσκες προσώπου ή αλλιώς sheet masks, εμποτισμένες σε δραστικά συστατικά που τοποθετούνται σε πρόσωπο, λαιμό και μάτια όπου παραμένουν για κάποια λεπτά και αφαιρούνται με μία κίνηση. Πολύ εύκολες στη χρήση, δεν χρειάζονται ξέβγαλμα και αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα beauty trends!

Η δυνατή εναλλακτική στις sheet masks είναι οι οργανικές μάσκες προσώπου από Βιοκυτταρίνη, που χρησιμοποιούνται ήδη στην επανορθωτική δερματολογία και πλαστική χειρουργική. Η οργανική μάσκα BIOCELLULOSE FACE MASK αποτελείται από ίνες ινδικής καρύδας και έχει πολλά πλεονέκτημα έναντι των υφασμάτινων μασκών προσώπου. Αφενός εφάπτεται τέλεια στην επιφάνεια του δέρματος και αφετέρου είναι εξαιρετικά υδρόφιλη και μπορεί να κατακρατήσει 100 φορές το βάρος της σε νερό. Εμπλουτισμένη με νερό καρύδας, Υαλουρονικό οξύ, βλαστοκύτταρα Μήλου και εκχύλισμα Μύρτιλλου, αναπλάθει την επιδερμίδα και ενυδατώνει στο maximum!

Φυσικά υπάρχει και η οργανική μάσκα ματιών BIOCELLULOSE EYE PATCHES για ενυδάτωση και ανακούφιση από το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια.

Κρεμώδεις Οργανικές Μάσκες Προσώπου

Είναι οι πιο διαδεδομένες μάσκες περιποίησης προσώπου! Βελούδινες κρεμώδεις υφές, πλούσιες σε συστατικά για ενυδάτωση και εις βάθος περιποίηση. Κάποιες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως «overnight» ή «leave-on» για πιο εντατική απορρόφηση των συστατικών. Με τρεις ξεχωριστούς τύπους από βιολογικό τριαντάφυλλο Δαμασκού (Rosa Damascena) η οργανική μάσκα προσώπου ROSEBUTTER CREAM MASK είναι ο ορισμός της θρεπτικής μάσκας. Βιολογικό Ροδόνερο, Κερί Τριαντάφυλλου και Εκχύλισμα Τριαντάφυλλου συνυπάρχουν μαζί με Εκχύλισμα Μαρούβιου και Έλαιο Ρυζιού σε μία απολαυστική κρεμώδη μάσκα, πλούσια σε βιταμίνες Ε και Β, λιπαρά οξέα και φυτοστερόλες. Χαρίζει anti-stress ιδιότητες, τονώνει, αναστρέφει την κουρασμένη όψη και τα σημάδια γήρανσης και αναγεννά την επιδερμίδα.

 

Μάσκες Peel off

Πρόκειται για ένα διαχρονικό beauty trend που πολλά ινστιτούτα ομορφιάς το προτείνουν στις υπηρεσίες τους, αλλά μπορεί να γίνει και μέρος μιας «at home spa» ρουτίνας. Πρόκειται για μάσκες που απλώνονται στην επιδερμίδα σαν κρέμα, στεγνώνουν και στη συνέχεια αφαιρούνται ολόκληρες, παίρνοντας μαζί τους περιττό σμήγμα, λιπαρότητα και την θαμπή όψη. Όσο πιο πλούσια σε συστατικά είναι η μάσκα τόσο πιο περιποιητική είναι, αποκαλύπτοντας τη τέλεια εκδοχή της επιδερμίδας σου!

Φυσική μάσκα προσώπου με ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ή SUPERFOODS; Η απάντηση είναι ΝΑΙ και στις δύο! Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις εναλλάξ μέσα στην εβδομάδα ή και τις δύο μαζί κάνοντας multimasking ανάλογα με τις ανάγκες που έχει κάθε σημείο του προσώπου σου.

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος, αφού μπορείς να απολαύσεις την περιποιητική δράση της ROSEBUTTER CREAM MASK μαζί με το αγαπημένο βιολογικό αφέψημα ELIXIR HERBAL TEA σε αυτό το σετ, κάνοντας ένα beauty session in and out!

WordPress PopUp Plugin
0

Το καλάθι σας