Your Detox Summer Regimen

Αυτό το καλοκαίρι το αφιερώνουμε στο IN & OUT DETOX! Φροντίστε τον εαυτό σας, χαλαρώστε και βάλτε στη ζωή σας νέες CLEAN συνήθειες για το σώμα και το πνεύμα από το ξεκίνημα της μέρας!

MORNING KICKSTART
Ξεκίνα την ημέρα σου με 1 ποτήρι χλιαρό νερό, ½ κουταλιά βιολογικό μέλι και μερικές σταγόνες λεμόνι μισή ώρα πριν από το πρωινό. Μην ξεχνάς να πίνεις 8 – 10 ποτήρια καθαρό φιλτραρισμένο νερό την ημέρα.

SKIN GLOW JUICE
Ρίξε στον αποχυμωτή 1 ροδάκινο, 1 πορτοκάλι, 2 καρότα και μεταλλικό νερό. Πιες το κάθε μέρα και το δέρμα σου πραγματικά θα λάμπει!

BODY DETOX JUICE
Βελτίωσε την κατακράτηση υγρών και ενυδάτωσε τον οργανισμό σου με
100ml γκρέιπφρουτ, 100ml ανανά και 100ml μεταλλικό νερό. Θα δεις διαφορά στη μεζούρα!

ANTICELLULITE HERBAL INFUSION
Αντιμετώπισε την επίμονη όψη φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα! Φτιάξε 2 – 3 φορές την εβδομάδα ένα τσάι με αποτοξινωτικά βότανα: 1 κ.σ. ταραξάκο, τσουκνίδα και χαμομήλι σε 500ml βραστό νερό. Άστα 10 λεπτά, σούρωσε τα και βάλε παγάκια. Ένα δροσερό αφέψημα κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι ότι πρέπει!

SKIN DETOX CLEANSING
Καθάρισε το δέρμα σου πρωί – βράδυ από το σμήγμα, τους αστικούς ρύπους και τα κατάλοιπα του αντηλιακού σου. Ο DETOX FACIAL FOAM είναι σίγουρα ο σύμμαχός σου! Έπειτα, τόνωσε το δέρμα σου με το DETOX ROSEWATER MIST. Είτε ως τονωτική λοσιόν είτε ως Σπρέι προσώπου, πάρτο μαζί σου στην τσάντα σου, στην πόλη, στο λεωφορείο, στη δουλειά, στην παραλία, δίπλα από την πισίνα.. Θα είναι ο σύντροφός σου γιατί θα σε δροσίζει και θα σε ανανεώνει στη στιγμή!

AFTER SUN DETOX BODY
Βάλτο στο ψυγείο σου και θα με θυμηθείς! Το αντιοξειδωτικό  NOURISHING & RELAXING BODY MILK θα χαρίσει στο δέρμα σου όσα χρειάζεται να αναπληρώσει μετά την έκθεση του στον ήλιο…και είναι πολλά!

Αυτό το καλοκαίρι  κράτα ότι σε κάνει υγιή και χαρούμενη!

Dr. Έρρικα Παπαβενετίου, MD
FOUNDER

WordPress PopUp Plugin
0

Το καλάθι σας