H Pharmalista  δοκιμασε τα aegli και γράφει για αυτά!
Από το www.pharmalista.gr

Aegli Premium Organics: Τα ελληνικά οργανικά καλλυντικά που αξίζει να γνωρίσεις

aegli

Η γιατρός Έρρικα Παπαβενετίου μιλάει μαζί μας και μας συστήνει τα φανταστικά καλλυντικά Aegli Premium Organics!


Υπήρξε μια εποχή όπου η Έρρικα Παπαβενετίου έγραφε παιδικά παραμύθια, δοκίμαζε συνταγές, όπου αναμείγνυε αγνά υλικά για τις κρέμες της, και ενημέρωνε για τη διατροφή και την ομοιοπαθητική ως γιατρός και διατροφολόγος ομοιοπαθητικής. Από τότε μέχρι σήμερα μεσολάβησαν πολλά. Βραβεία για τη δουλειά της, μεγάλες συνεργασίες με κορυφαίους ειδικούς, αναγνώριση και η ίδρυση της Aegli Premium Organics. Η Έρρικα ως γυναίκα ανήσυχη, ευαίσθητη, ευγενική και πολυτάλαντη πέρασε από το όνειρο στην πραγματοποίησή του. Το να ασχοληθεί με τα καλλυντικά ήταν μια φυσική συνέχεια της αγάπης της για τη δημιουργία, την Ιατρική, την Ομοιοπαθητική, τα μυστικά των φυτών, αλλά και της έρευνας που έκανε για τη σημαντική τοξικότητα πολλών από τα προϊόντα καθημερινής περιποίησης που χρησιμοποιούμε. Μιλήσαμε μαζί της ένα απόγευμα για τα οργανικά καλλυντικά Aegli Premium Organics, για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα αλλά και για το πως να “μεγαλώνουμε όμορφα, σύμφωνα με το ρυθμό της Φύσης.”

“Δέχτηκα μια ισχυρή ώθηση να ασχοληθώ με τα δερματολογικά προϊόντα όταν πριν μερικά χρόνια συμμετείχα ενεργά στην ανάπτυξη ενός πρωτοποριακού ιατροτεχνολογικού σκευάσματος, μιας 100% φυτικής κρέμας για τα εγκαύματα που προκαλούνται από την ακτινοθεραπεία, που έτυχε ιδιαίτερης αποδοχής και αυτή τη στιγμή πρόκειται να κυκλοφορήσει από μεγάλη ελληνική φαρμακευτική εταιρεία. Ένιωσα τότε ότι έχουμε την υποχρέωση να πιστεύουμε στις ιδέες μας, όσο «μικρές» και να φαίνονται στην αρχή, και να αναζητούμε αποτελεσματικούς τρόπους τις υποστηρίξουμε.”

aegli

H Έλενα Παυλάκη και η Έρρικα Παπαβενετίου

 

Με τη συνιδρύτρια της AEGLI δικηγόρο Έλενα Παυλάκη τις συνδέει φιλία, αγάπη για τη δημιουργικότητα, κοινή οπτική και η πεποίθηση ότι “μπορούμε να λειτουργήσουμε συμπληρωματικά και να ενισχύσουμε την κοινότητα των ανθρώπων που αντιλαμβάνονται ολιστικά την ομορφιά σαν αποτέλεσμα καλής υγείας και εσωτερικής ισορροπίας.”

“Το οικονομικό και φορολογικό περιβάλλον δεν βοηθά και δημιουργεί ιδιαίτερη ανασφάλεια. Η λεγόμενη «κρίση» φέρνει στο «επιχειρείν» πολλά πρακτικά και ψυχολογικά εμπόδια. Από την άλλη, όταν σκέφτομαι την Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ που είπε ότι όταν ακούει για την κρίση σκέφτεται την κατοχή όπου «μικρή για να πάει στο σχολείο περνούσε πάνω από πτώματα πεινασμένων ανθρώπων…», προσπαθώ να δω πολλά από αυτά που μας συμβαίνουν σαν «συνθήκες», που κάπως πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε. Αυτό το «κάπως» λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά όταν πιστεύει κανείς στα όνειρά του και τα υπηρετεί, αποκτώντας συνεχώς ισχυρά εφόδια γνώσης, δεξιοτήτων, συνεργασιών!”

“Η γυναίκα «φέρει» μέσα της τη δημιουργία, πιστεύω πολύ στη συνεργασία των γυναικών και στη διαρκή επιμόρφωση. Υπάρχουν πολλές πρακτικές δυσκολίες αλλά βοηθά πολύ να βλέπουμε συνέχεια το στόχο μας, και από την πρώτη στιγμή- που η ιδέα είναι απλά αποτυπωμένη στο χαρτί- να αναζητούμε εργαλεία έμπνευσης, γνώσης, οργάνωσης και αυτοβελτίωσης που να μπορούν να υπηρετήσουν ένα πραγματικό εγχείρημα.”

“Δεν ήξερα πολλά στην αρχή αλλά πάρα πολλά δεν θα μπορούσαν να γίνουν αν δεν είχαμε την υποστήριξη και το mentoring του προγράμματος «Η επιχειρηματικότητα στην Πράξη» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του υπεύθυνου του Προγράμματος Αντιπρύτανη κ. Νίκου Μυλωνά, που παρακολούθησε το επιχειρηματικό σχέδιο, μας έδωσε τη ευκαιρία να παρουσιάσουμε το επιχειρηματικό πλάνο της Aegli-Premium Organics τον Ιούνιο του 2016 ανάμεσα σε επιλεγμένες start-up εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, και κυρίως με απάλλαξε από κάποιες αγκυλωτικές ιδεοληψίες του τύπου «γιατρός είναι κάποιος που προσφέρει, αμοίβεται για τις υπηρεσίες του και δεν εμπορεύεται τίποτα, οι έμποροι-επιχειρηματίες είναι κάποιοι κακοί άνθρωποι που θέλουν να σε κοροϊδέψουν για να σου πάρουν τα χρήματα, και την εποχή της κρίσης δεν κινούμαστε προς καμία κατεύθυνση».”

aegli

“Τις καινοτόμες οργανικές φόρμουλες τις δημιουργούμε σε συνεργασία με τη χημικό-κοσμητολόγο κα Κατερίνα Βασιλάτου, ιδιαίτερα γνωστή, εντός και εκτός Ελλάδας, από την επιτυχημένη και μακρόχρονη συνεργασία της με μεγάλες εταιρείες καλλυντικών προϊόντων.

Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται στην Ελλάδα και χρησιμοποιούμε την πιο καινοτόμο τεχνολογία σε ό,τι αφορά τα οργανικά καλλυντικά.”

“Η μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε είναι ότι υπάρχουν λίγα οργανικά πιστοποιημένα βότανα και εκχυλίσματα στην ελληνική αγορά, παρόλο τον απίστευτο πλούτο της ελληνικής βιοποικιλότητας, με αποτέλεσμα να πρέπει να τα εισάγουμε από βιοδυναμικές καλλιέργειες διάφορων περιοχών του πλανήτη.”

“Η Aegli Premium Organics έχει ήδη πιστοποίηση για όλα τα συστατικά της από το διεθνές πρότυπο ECOCERT και το COSMOS. Βρισκόμαστε στη διαδικασία οργανικής πιστοποίησης των τελικών προϊόντων από τον διεθνή οργανισμό COSMOS, η οποία είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα και μπορεί να γίνεται παράλληλα με το να βρισκόμαστε στην αγορά.”

“Δυστυχώς δεν υπάρχει ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα καλλυντικά που να απαγορεύει στις εταιρείες να χρησιμοποιούν τον όρο «φυτικό» ή «βιολογικό προϊόν» σε προϊόντα που έχουν ελάχιστη περιεκτικότητα σε φυτικά ή βιολογικά συστατικά! Για το λόγο αυτό υπάρχουν διεθνείς οργανισμοί πιστοποίησης, που ελέγχουν την τελική φόρμουλα και πιστοποιούν την οργανικότητα του προϊόντος. Προς το παρόν ο COSMOS αποτελεί τη συνένωση όλων των αναγνωρισμένων φορέων πιστοποίησης στην Ευρώπη, κάτω από ένα κοινό πιο ολοκληρωμένο πρότυπο για τις προδιαγραφές των οργανικών-βιολογικών προϊόντων. Οι φορείς πιστοποίησης έχουν κανονισμούς που δίνουν ακριβείς καθορισμούς για τα είδη των ουσιών, τις μεθόδους παραλαβής τους και την περιεκτικότητα τους στις διάφορες καλλυντικές συνθέσεις.”

“Αν και είναι αμιγώς οργανικά, τα προϊόντα της aegli-premium organics είναι σαν «κανονικά» καλλυντικά της επιλεκτικής αγοράς, κι ακόμα καλύτερα! Είναι απόλυτα ασφαλή με οργανικά πιστοποιημένο υαλουρονικό οξύ τριών μοριακών βαρών και καινοτόμα δραστικά συστατικά. Έχουν πίσω τους in vivo και in vitro κλινικές μελέτες και δυναμικούς ισχυρισμούς αναφορικά με την ενυδάτωση, τη θρέψη της επιδερμίδας, την αύξηση του κολλαγόνου, το σβήσιμο των λεπτών ρυτίδων, την αναζωογόνηση, την ανάπλαση, την αντιγήρανση. Κι όλα τα παραπάνω χωρίς καθόλου να ξεχνάμε τη βασική φιλοσοφία μας που είναι «μεγαλώνω όμορφα, ακολουθώ τη ρυθμό της φύσης»!”

 

“Αγαπώ πολύ το οργανικό ροδόνερο, το θεωρώ πολύτιμο και πολύ ευχάριστο. Για το λόγο αυτό στα περισσότερα προϊόντα μας έχουμε αντικαταστήσει τελείως το νερό με οργανικό ροδόνερο. Από τα πιο ιδιαίτερα συστατικά μας με έχει εντυπωσιάσει το φυτό Schisandra Chinensis ή Five Flavor Berries που μελέτες δείχνουν ότι αυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου ΧVII, η Acacia Senegal που δημιουργεί αίσθηση φυσικού botox και βέβαια το βότανο Alfalfa που απαλύνει τις ρυτίδες 40% περισσότερο από τη ρετινόλη!”

“Καθαρίζω καθημερινά καλά το δέρμα, χρησιμοποιώ απαραίτητα πρωί και βράδυ το Lightessense Rejuvenating Serum της AEGLI και φροντίζω να κάνω πράξη το “ομορφιά in &out”! Πίνω καθημερινά άφθονο νερό, ροφήματα βοτάνων κι έναν φυσικό χυμό φρούτων και λαχανικών που φτιάχνω στον αποχυμωτή και τον θεωρώ «βόμβα λάμψης και ομορφιάς». Προσπαθώ να κοιμάμαι τουλάχιστον 8 ώρες καθημερινά και – εκτός από τα τοξικά καλλυντικά- προσπαθώ να αποφεύγω τις τοξικές συνήθειες, τους τοξικούς ανθρώπους και τις τοξικές σχέσεις!”

“Πολύ σύντομα θα βγει ένα γαλάκτωμα σώματος με ολιστική δράση, με συστατικά που προστατεύουν την επιδερμίδα από το οξειδωτικό stress και διεγείρουν την έκκριση β-ενδορφινών, δηλαδή βοηθούν να μαλακώσει μέσα μας το ψυχικό stress!”

“Στόχος μας να είναι να δημιουργούμε ασφαλή οργανικά καλλυντικά προϊόντα που φροντίζουν το δέρμα και μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα.

Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι Αίγλη για τον καθένα μας είναι η λάμψη και η ομορφιά που προέρχονται από την καλή υγεία αλλά, πάνω από όλα, είναι όλα όσα αγαπάμε και μας κάνουν να λάμπουμε από χαρά!

Pharmalista choices: Τα προϊόντα που ξεχώρισα

aegli

Επιλέγουν φυσικά συστατικά, από βιολογικές καλλιέργειες, χωρίς μεταλλαγμένα και “ύποπτες” ουσίες. Σέβονται το περιβάλλον και αγαπούν τα ζώα. Δημιουργούν προϊόντα αποτελεσματικά για την επιδερμίδα και απολαυστικά για εμάς που τα χρησιμοποιούμε. Αυτά είναι τα προϊόντα της Aegli Premium Organics που ξεχώρισα και σας προτείνω.

Τον αφρό καθαρισμού Detox Foam

aegli
Βασίζεται σε οργανικό ροδόνερο, περιέχει αποτοξινωτικά εκχυλίσματα και φυσικά καθαριστικά και χαρίζει βαθύ καθαρισμό και ήρεμο δέρμα στο ξεκίνημα και στο κλείσιμο της μέρας. Απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους, make–up και έξτρα σμήγμα χωρίς να ερεθίζει ή να αφυδατώνει την επιδερμίδα μου.

 

Την Remodeling Day and Night Facial Cream

 

aegli

Είναι πολύ πρακτική αφού με το ίδιο μπουκαλάκι έχεις μία κρέμα για πρωί και βράδυ. Βασίζεται στη δράση 15 ισχυρών οργανικών φυτικών συστατικών όπως σταφύλι, άγριο τριαντάφυλλο και μακαντάμια, έχει ενυδατικά και επανορθωτικά εκχυλίσματα καλέντουλας, γλυκύρριζας και αλόης και επιδρά σε όλα τα σημάδια της γήρανσης. Το μαύρο τσάι Kombucha επειδή αναστέλλει τη διαδικασια της γλυκοζυλίωσης, «γεμίζει» το οβάλ του προσώπου και φωτίζει την επιδερμίδα.

Το Lightessense Rejuvenating Serum

 

aegli

Αυτός ο αναπλαστικός ορός για το δέρμα του προσώπου και του λαιμού βασίζεται στη δράση 12 ισχυρών οργανικών φυτικών συστατικών σε υψηλές περιεκτικότητες. Τα Λιποσώματα ρητινών από Αφρικανική Ακακία και Rhizobian που περιέχει, τονώνουν το κουρασμένο δέρμα και έχεις την αίσθηση ότι το “τεντώνουν”. Η επιδεμίδα μου έδειχνε πιο φωτεινή, οι λεπτές γραμμές “γέμισαν”, ενώ το βρήκα ως μια υπέροχη προστατευτική βάση για το μακιγιάζ. Τέλος, περιέχει μεγάλη ποσότητα βιολογικά πιστοποιημένου υαλουρονικού οξέος και σπάνια συστατικά με δράση φυσικής ρετινόλης.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα προϊόντα Aegli Premium Organics:

  • Απλώνονται και απορροφώνται εύκολα.
  • Δεν έχουν λιπαρές συνθέσεις.
  • Αφήνουν ένα λεπτό, διακριτικό άρωμα στην επιδερμίδα. Τα δοκίμασα για μία εβδομάδα και το πρωί ένιωθα την επιδερμίδα μου πιο αναζωογονημένη και απαλή.
  • Οι συνθέσεις τους περιέχουν τα πιο hot superfoods καθώς και καπληκτικά συστατικά που προέρχονται από φυτά βιολογικής καλλιέργειας, δεν περιέχουν καμιά ενοχοποιημένη χημική ουσία ή έκδοχο και πιστοποιούνται από διεθνείς οργανισμούς.
  • Οι συσκευασίες τους είναι καταπληκτικές και θα τις λατρέψεις! Ξεχωρίζουν για τα ξύλινα πώματα και το μοντέρνο και λιτό packaging.

Τα καλλυντικά Aegli Premium Organics θα τα βρεις στο Φαρμακείο Βασιλικής Καλύβα, Σκουφά 14 & Ηρακλείτου στο Κολωνάκι, Φαρμακείο Μιχάλης Μπόλος, Ολυμπιονικών 22, στο Φάρο του Νέου Ψυχικού και φυσικά στο e-shop www.aegliskincare.com

WordPress PopUp Plugin
0

Το καλάθι σας