Ανακάλυψε τη φυτική ρετινόλη για ένα λαμπερό, νεανικό πρόσωπο!

Όταν μιλάμε για αντιγήρανση και περιποίηση προσώπου, όλοι γνωρίζουμε, ότι η ρετινόλη είναι ο Βασιλιάς.φυτική ρετινόλη
Τα ρετινοειδή είναι μια οικογένεια ενώσεων που προέρχονται από τη βιταμίνη Α και έχει την ικανότητα να διεγείρει το κολλαγόνο και να προωθεί την κυτταρική ανανέωση, η οποία μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων, των μαύρων κηλίδων και της ακμής. Ωστόσο, τα αποτελέσματα αυτά έχουν κάποιο κόστος— όπως ερυθρότητα, ξηρότητα, κνησμό, ερεθισμούς και ξεφλουδισμένο δέρμα.

Τα καλά νέα είναι ότι πλέον υπάρχει μία πιο φιλική και φυσική εναλλακτική που φέρνει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και είναι απόλυτα ασφαλής και συμβατή ακόμα και με τα πιο ευαίσθητα και απαιτητικά δέρματα – η φυσική ρετινόλη!

Η φυσική ρετινόλη είναι ένα απίστευτα ισχυρό φυσικό συστατικό που μπορεί να μας βοηθήσει να επιτύχουμε μια νεανική, λαμπερή επιδερμίδα με φυσικό τρόπο.

Τι είναι η φυτική ρετινόλη;

Προέρχεται αποκλειστικά από φυτικά συστατικά και είναι μία μορφή βιταμίνης Α που έχει αποδεχτεί ότι μπορεί να είναι ακόμα και 40 φορές και πιο ισχυρή από την «κοινή» συνθετική ρετινόλη. Είναι ένα ισχυρό 100% φυτικό αντιγηραντικό συστατικό με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που προσφέρει πολλαπλά οφέλη για την επιδερμίδα.

Τα οφέλη της φυσικής ρετινόλης

  • Ενίσχυση της αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος, η οποία βοηθά στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών
  • Διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της χαλάρωσης και των ρυτίδων
  • Μείωση της εμφάνισης των σκούρων κηλίδων και του αποχρωματισμού
  • Βελτίωση του τόνου και της υφής του δέρματος
  • Ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος
  • Προστασία του δέρματος από τις περιβαλλοντικές βλάβες
  • Χρήση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, χωρίς να απαιτείται διακοπή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία στο δέρμα, κοκκινίλες, κνησμό και άλλους ερεθισμούς.

H δύναμη της ρετινόλης στον βραβευμένο ορό προσώπου Rejuvenating Serum!

Θέλοντας να αναπτύξουμε μία δυνατή αντιγηραντική περιποίηση που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά και με ασφάλεια στο δέρμα κάθε ατόμου ερευνήσαμε και ανακαλύψαμε την πιο δυνατή φυσική ρετινόλη από το φυτό Medicago Sativa ή αλλιώς Alfalfa (Αλφάλφα) που κάνει αυτά που υπόσχεται. Το serum αναζωογόνησης και λάμψης Rejuvenating Face Serum είναι το απόλυτο #bestseller και κατάφερε στα εμβληματικά βραβεία PRIX DE BEAUTE 2022 να ξεχωρίσει και να είναι το μοναδικό φυσικό και βιολογικό προϊόν που διακρίθηκε ανάμεσα σε σημαντικά προϊόντα ισχυρών brands!

Η αγάπη του κοινού και η στήριξη των επιτροπών και ειδικών χάρισαν στο REJUVENATING SERUM το Χάλκινο Βραβείο στην ενότητα Διαχρονικών Δερμοκαλλυντικών Προϊόντων.

Με φυσική ρετινόλη, 40 φορές πιο ισχυρή και αποτελεσματική από την «συμβατική» , Υαλουρονικό οξύ 3 μοριακών βαρών και 12 βιοενεργά δραστικά συστατικά χαρίζει
λεία και φωτεινή επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ευαισθησία, φωτοτοξικότητα και ερεθισμούς. Προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική δράση με έναν απόλυτα GREEN & CLEAN BEAUTY τρόπο!

Αν ψάχνετε έναν τρόπο για να πετύχετε μια λαμπερή, νεανική επιδερμίδα, χωρίς ερεθισμούς και περιορισμούς στη χρήση, η φυσική ρετινόλη είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτά τα οφέλη καθιστούν τον ορό προσώπου Rejuvenating Face Serum ιδανικό για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια νεανική, λαμπερή επιδερμίδα.

Πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον!

WordPress PopUp Plugin
0

Το καλάθι σας