CLEAN SUNSCREEN τα μοναδικά βιολογικά αντηλιακά με πιστοποίηση CLEAN OCEAN

βιολογικά αντηλιακάΜελέτες έχουν επιβεβαιώσει πως, δυστυχώς, τα αντηλιακά προϊόντα δεν είναι «φίλοι» του περιβάλλοντος. Πιο συγκεκριμένα έχει διαπιστωθεί από μελέτες ότι συστατικά των αντηλιακών προϊόντων προκαλούν ανεπανόρθωτες βλάβες στο θαλάσσιο οικοσύστημά μας.

Η κύρια πηγή του κακού είναι τα συνθετικά φίλτρα και οι χημικές ουσίες που βρίσκονται στην ευρύτερη γκάμα των αντηλιακών προϊόντων και χρησιμοποιούν κάθε χρόνο οι λουόμενοι. Πρόκειται για επικίνδυνες ουσίες που μεταφέρονται από την επιδερμίδα μας στο νερό της θάλασσας, με αποτέλεσμα να βλάπτουν σημαντικά το φυτοπλαγκτόν, τα κοράλλια και άλλους θαλάσσιους οργανισμούς.

Πιο συγκεκριμένα έχει διαπιστωθεί ότι τα συνθετικά αντηλιακά φίλτρα επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό και καταστρέφουν το DNA των κοραλλιών με αποτέλεσμα τη δραματική συρρίκνωση πολλών υφάλων. Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Μάουι και της Χαβάης, αντιμετωπίζουν μεγάλη κρίση λόγω της ρύπανσης από τα αντηλιακά, με περίπου το 25% των ζωντανών κοραλλιών να έχει επιβεβαιωμένα καταστραφεί. Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι είναι ένα από τα πιο σημαντικά θαλάσσια οικοσυστήματα καθώς έχουν την ιδιότητα να φιλτράρουν το νερό της θάλασσας. Η επιβίωση των περισσότερων θαλάσσιων οργανισμών και η καθαριότητα των ωκεανών εξαρτώνται λοιπόν σε πολύ μεγάλο βαθμό από τους κοραλλιογενείς υφάλους.

Φυσικά, η ρύπανση δεν επηρεάζει μόνο τα κοράλλια, αλλά και άλλους υδρόβιους και θαλάσσιους οργανισμούς. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, τα συνθετικά και χημικά συστατικά των αντηλιακών διαταράσσουν την αναπαραγωγή και ανάπτυξη των κοραλλιών και λοιπών θαλάσσιων οργανισμών, ενώ και σε μικρές δόσεις μπορούν να προκαλέσουν τεράστιες ζημιές.

Υπάρχει εναλλακτική; Βεβαίως και υπάρχει! Η φύση έχει μεριμνήσει και για αυτό και μας παρέχει μια φυσική εναλλακτική που είναι απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική.

Ποια είναι αυτή; Το φυσικό ορυκτό φίλτρο Οξείδιο Ψευδαργύρου στην non-nano μορφή του, το οποίο μελετήσαμε και το χρησιμοποιήσαμε στην Aegli PREMIUM ORGANICS για να αναπτύξουμε μια καινοτόμα σειρά αντηλιακών σώματος και προσώπου απόλυτα φιλική προς τον άνθρωπο και με μηδενική επιβάρυνση στο θαλάσσιο οικοσύστημα και στους θαλάσσιους οργανισμούς.

Τα βιολογικά αντηλιακά προσώπου και σώματος CLEAN SUNSCREEN έχουν βιοδιασπώμενη σύνθεση καθώς αποτελούνται από 100% βιολογικά συστατικά και φυσικό φίλτρο Οξείδιο του Ψευδαργύρου που δεν μολύνουν τους υδρόβιους οργανισμούς της θάλασσας και των ωκεανών. Είναι απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, αλλά χωρίς να μειώνουν την αποτελεσματικότητα της προστασίας που χρειάζεται το δέρμα μας.

Η σειρά βιολογικών αντηλιακών CLEAN SUNSCREEN, σχεδιασμένη αποκλειστικά με το απόλυτα ασφαλές φυσικό φίλτρο οξειδίου του ψευδαργύρου, προσφέρει άμεση και μεγάλης διάρκειας αντηλιακή κάλυψη που αποτρέπει τους ερεθισμούς από τον ήλιο και τη φωτογήρανση. Το φυσικό φίλτρο σε συνδυασμό με ελαιοσώματα καρθαμελαίου και βιταμίνη Ε ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, μειώνει την απώλεια υγρασίας και καταπραΰνει την επιδερμίδα από τη συνεχή έκθεση στον ήλιο.

Όλα τα αντηλιακά CLEAN SUNSCREEN έχουν μελετηθεί από το Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών του Πανεπιστημίου του Algarve στην Πορτογαλία (CCMAR), το οποίο στοχεύει στην προώθηση της διεπιστημονικής έρευνας και εκπαίδευσης που σχετίζεται με το θαλάσσιο περιβάλλον, με έμφαση  στις διαδικασίες περιβαλλοντικής αλλαγής που επηρεάζουν τα θαλάσσια οικοσυστήματα. Με βάση τα στοιχεία της μελέτης, τα προϊόντα αποδείχθηκαν ότι δεν επηρεάζουν τόσο τον ανθρώπινο οργανισμό όσο και το θαλάσσιο περιβάλλον, οπότε θεωρούνται απολύτως φιλικά προς τις θάλασσες και τους θαλάσσιους οργανισμούς.

Η Σειρά αντηλιακών CLEAN SUNSCREEN περιλαμβάνει

  • Αντηλιακό Προσώπου SPF30
  • Αντηλιακό Προσώπου SPF30 με χρώμα
  • Αντηλιακό Σώματος SPF30
  • After Sun Γαλάκτωμα Προσώπου & Σώματος

Με τη χρήση βιολογικών και φυσικών αντηλιακών προστατεύεις εσένα και το περιβάλλον, αλλά και όλα όσα αγαπάς!

WordPress PopUp Plugin
0

Το καλάθι σας