Αντιγηραντική φροντίδα και εξειδικευμένη περιποίηση στην εγκυμοσύνη

Ναι! Μπορείς να έχεις την αντιγηραντική φροντίδα και την εξειδικευμένη περιποίηση στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Αν προετοιμάζεσαι να μείνεις έγκυος, αν είσαι ήδη έγκυος ή αν θηλάζεις, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τα συστατικά των καλλυντικών που χρησιμοποιείς στη ρουτίνα ομορφιάς σου. Είναι μία γλυκιά αλλά αρκετά απαιτητική περίοδος για σένα και καλό είναι να επιλέξεις προσεκτικά τα κατάλληλα καλλυντικά για εγκύους που θα σου προσφέρουν την αποτελεσματικότητα αλλά και την ασφάλεια που χρειάζεται η επιδερμίδα σου στην εγκυμοσύνη.

Τα βιολογικά και πάνω από όλα καθαρά καλλυντικά για εγκύους της Aegli skincare είναι μία πολύ καλή και ασφαλής επιλογή καθώς οι συνθέσεις τους αποφεύγουν συστατικά όπως Parabens, Ρετινοειδή, Σαλικυλικό Οξύ, Υδροκινόνη, Φθαλικές ενώσεις, Φορμαλδεϋδη, Αμμωνία και Αιθέρια έλαια. Tο δέρμα σου στη φάση της εγκυμοσύνης και του θηλασμού μπορεί να εμφανίσει αρκετές ευαισθησίες, κοκκινίλες, ξηρότητα ακόμα και ακμή, οπότε έχεις ένα ακόμη λόγο να ελέγχεις τις ετικέτες των καλλυντικών προϊόντων ώστε να μπορείς να αποφεύγεις αυτά τα συστατικά.

Μία απόλυτα ασφαλής επιλογή για μία ενισχυμένη ενυδάτωση προσώπου στην εγκυμοσύνη αλλά και ειδική φροντίδα, είναι το Rejuvenating Face Serum, ένα σέρουμ προσώπου πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ, με αντιγηραντική δράση παρόμοια με αυτή της Ρετινόλης – ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΡΕΤΙΝΟΛΗ! Η δράση προέρχεται αποκλειστικά από το βιολογικά πιστοποιημένο φυτό που περιέχει το Medivago Sativa Herb ή αλλιώς ALFALFA. Ο πολύτιμος αυτός αναπλαστικός ορός προσώπου και λαιμού είναι εμπλουτισμένος με 12 ακόμη ισχυρά οργανικά πιστοποιημένα φυτικά συστατικά και στοχεύει στην ανανέωση και αναδόμηση της επιδερμίδας, χωρίς να δημιουργεί ανεπιθύμητες ενέργειες και φωτοτοξικότητα και είναι απόλυτα ασφαλής η χρήση του από εγκύους και θηλάζουσες.

Η ασφαλής περιποίηση προσώπου στην εγκυμοσύνη δεν σταματά μόνο εκεί!

Πολύ συχνά οι έγκυες τείνουν να εμφανίζουν δυσχρωμίες και πανάδες λόγω της υπερέκκρισης μελανίνης, που φυσιολογικά συμβαίνει λόγω της επίδρασης των ορμονών στην κύηση. Η Βιταμίνη C λόγω της αντιοξειδωτικής της δράσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά για να αποτρέψει τις δυσχρωμίες αυτές. Το KAKADU FACE ELIXIR είναι ένα οργανικό ξηρό έλαιο λάμψης, 100% φυσικό και βιολογικό, από τον καρπό του δέντρου Κακαντού, που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα Βιταμίνης C στον κόσμο. Δρα ενάντια στη δημιουργία ελεύθερων ριζών, διεγείρει και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, εξισορροπεί τη λιπαρότητα του δέρματος και πάνω από όλα χαρίζει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Ένα πολυτελές προϊόν ομορφιάς που μπορείς άφοβα να εντάξεις ιδανικά στη βραδινή ρουτίνα περιποίησής σου πριν είτε μετά την ενυδατική κρέμα στην εγκυμοσύνη και τον θηλασμό.

Μην ξεχνάς όμως και τη καθημερινή σου περιποίηση πρωί και βράδυ που καλύπτει τις βασικές ανάγκες της επιδερμίδας σου. Η ανάλαφρη και μη λιπαρή υφή της κρέμας προσώπου για την εγκυμοσύνη Perfecting Face Cream σε συνδυασμό με την κρέμα ματιών Perfecting Eye Cream ενισχυμένη με ένα καινοτόμο δραστικό συστατικό από Μεσογειακή Άγρια Λεβάντα, ενυδατώνεται ενώ παράλληλα δρα προστατευτικά αποτρέποντας τη δημιουργία λεπτών γραμμών στο πρόσωπο και στα μάτια.

Τέλος, πέρα από την περιποίηση προσώπου, η περιοχή της κοιλιάς και των γλουτών χρειάζονται την αμέριστη προσοχή σου. Το βιολογικό λαδάκι MAMA & BABY Oil θα βοηθήσει στην αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος και θα βοηθήσει να αποφευχθούν οι ανεπιθύμητες ραγάδες.

Και φυσικά πάντα να συμβουλεύεσαι τον γιατρό σου.

WordPress PopUp Plugin
0

Το καλάθι σας