Γιατί δεν πρέπει να παραλείπεις το AFTER SUN μετά την παραλία;

Το καλοκαίρι η επιδερμίδα έχει ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες, καθώς η πολύωρη παραμονή κάτω από τον ήλιο, οι υψηλές θερμοκρασίες, το αλάτι αλλά ακόμα και το χλώριο της πισίνας την καταπονούν και την αφυδατώνουν, χωρίς να το καταλάβεις!

Θυμόμαστε από τα παλιότερα χρόνια να χρησιμοποιούμε after sun μόνο όταν το δέρμα ήταν ήδη κόκκινο και ερεθισμένο από τον ήλιο.. Όμως η χρήση του After Sun δεν περιορίζεται μόνο εκεί!

Πλέον είμαστε σε θέση να γνωρίσουμε πως oι βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο λειτουργούν σωρευτικά στην επιδερμίδα. Κάποιες από τις φθορές έχουν να κάνουν με την απώλεια ελαστικότητας και σφριγηλότητας, τη δημιουργία ρυτίδων και δυσχρωμιών και φυσικά την πρόωρη γήρανση του δέρματος τόσο σε πρόσωπο όσο και σε σώμα.

Γιατί, λοιπόν, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς το clean after sun; Γιατί προσφέρει:

Ενυδάτωση

Έχοντας μία πιο ενισχυμένη σύνθεση από μια απλή ενυδατική κρέμα, παρέχει όλα τα απαραίτητα ενυδατικά συστατικά στην επιδερμίδα για να ανακτήσει τη χαμένη της  ελαστικότητα. «Κλειδί» για τη φυσική αναπλήρωση της υγρασίας στο δέρμα είναι τα 100% βιολογικά και φυτικά έλαια που περιέχει, όπως έλαιο Σταφυλιού και Jojoba.

Καταπράυνση και ανακούφιση

Με το μικροσκόπιο στραμμένο στην μείωση του αισθήματος καύσου το γαλάκτωμα σώματος και προσώπου Clean After Sun, εμπλουτισμένο με καταπραϋντικά συστατικά, μειώνει την αίσθηση τραβήγματος και κνησμού, χαρίζοντας παράλληλα αίσθηση δροσιάς. Συστατικό «βασιλιάς» στη σύνθεσή του, με εξαιρετική αντιφλογιστική δράση, είναι φυσικά η Αλόη!

Ανάπλαση

Εδώ βρίσκεται η απάντηση στη διαφορά από τις συμβατές κρέμες ενυδάτωσης. Το Clean After Sun διαθέτει επανορθωτικά συστατικά και πρωτοποριακή σύνθεση, που αναπλάθουν την επιδερμίδα, αναστρέφοντας τις φθορές που προκαλεί ο ήλιος στο δέρμα. Super συστατικό το Επιλόβιο, επουλωτικό και αντιφλεγμονώδες, προστατεύει από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών, την κύρια αιτία της φωτογήρανσης.

Επιβράδυνση της φωτογήρανσης

Η φωτογήρανση προκαλεί έως και το 90% των ρυτίδων και ο βέλτιστος τρόπος για την πρόληψή της είναι η απόλυτη προστασία από τον ήλιο! Όταν όμως αυτό δεν είναι εντελώς εφικτό υπάρχει η δυνατότητα να προλάβεις και να αναστρέψεις τις βλάβες της ηλιακής ακτινοβολίας. Η βιταμίνη Ε και ο τρίχρωμος Πανσές συμβάλουν στην επιδιόρθωση των κυτταρικών βλαβών και λειτουργούν φώτοπροστατευτικά στο δέρμα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, λόγω της αυξημένης ζέστης, η ίδια η επιδερμίδα τείνει να ανεβάζει θερμοκρασία. Το CLEAN AFTER SUN σου χαρίζει μία αίσθηση “cooling” χωρίς να περιέχει μενθόλη (ναι, είναι κατάλληλο και για ομοιοπαθητική!) και επαναφέρει τη φυσιολογική θερμοκρασία στην επιδερμίδα σου.

EXTRA Tip: Μπορείς πάντα να διατηρείς το Clean After Sun στο ψυγείο, για να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερη αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης!

Το γαλάκτωμα- gel CLEAN AFTER SUN αποτελεί μία νέα προσθήκη στη σειρά φυσικών αντηλιακών και εδώ μπορείς να μάθεις πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα για σένα φυσικά αντηλιακά προϊόντα.

Θα το βρεις εδώ σε ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ μαζί με άλλα αντηλιακά προϊόντα:

WordPress PopUp Plugin
0

Το καλάθι σας