Stay Organic at Ηome

Μένεις στο σπίτι και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις τώρα για να προστατεύσεις την υγεία σου και εκείνη των αγαπημένων σου. Αυτός όμως δεν είναι λόγος για να μην διατηρήσεις ένα υγιές και φροντισμένο δέρμα!
Το ότι δε σε βλέπει σχεδόν κανείς δε σημαίνει ότι δε χρειάζεται να περιποιείσαι την επιδερμίδα σου.. Το αντίθετο! Είναι η καλύτερη στιγμή να αφοσιωθείς σε εσένα ώστε όταν επανέλθεις στην κανονικότητα  να είσαι υγιής και λαμπερή όσο ποτέ. Η aegli σου προτείνει μία clean & organic ρουτίνα ομορφιάς για κάθε μέρα…

Ο καθαρισμός είναι το νούμερο ένα! Τόσο από τα χέρια  (που τώρα πρέπει να τα πλένεις πολύ συχνά) όσο από το πρόσωπό  και από το σώμα σου ο DETOX CLEANSING FOAM θα αφαιρέσει αποτελεσματικά κάθε παθογόνο οργανισμό αλλά και τη λιπαρότητα. Αποτοξινώνει αλλά δεν αφυδατώνει. Είναι φιλικός πλούσιος αφρός που δημιουργείται από 3 διαφορετικές φυτικές σαπωνίνες που μας προσφέρει απλόχερα η φύση. Ιδανικός για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Μην ξεχνάς το REJUVENATING SERUM. Μπορείς τώρα που έχεις χρόνο να το εφαρμόζεις περισσότερες φορές την ημέρα και να κάνεις ελαφρύ μασάζ για 10 λεπτά. Αν έχεις ένα beauty gadget όπως είναι το Jade Roller τότε θα δεις θεαματικά αποτελέσματα καθώς ο συνδυασμός θα σου χαρίσει ένα φυσικό λίφτινγκ!

Δουλεύεις από το σπίτι και είσαι όλη μέρα μπροστά από τον υπολογιστή; Ειδικά τώρα χρειάζεσαι σωστή και σχολαστική ενυδάτωση. Διάλεξε την κρέμα που σου ταιριάζει και φόρα την ευλαβικά πρωί – βράδυ! Για πρόληψη καλό είναι να χρησιμοποιείς την PERFECTING FACE CREAM και για αναδόμηση και σύσφιξη  τη REMODELING FACE CREAM. Και οι δύο είναι πλούσιες σε οργανικά δραστικά συστατικά βασισμένα σε κλινικές μελέτες για την αποτελεσματικότητα τους και θα διορθώσουν ή θα επανορθώσουν οποιαδήποτε ατέλεια σου πρόσωπο σου. Έτσι όταν γυρίσεις στη δουλειά θα σε βρουν πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ!  Μην ξεχνάς τα μάτια… και οι δύο σειρές προϊόντων  έχουν την δική τους κρέμα ματιών που απευθύνεται σε κάθε ανάγκη. Αν έχεις μαύρους κύκλους προτίμησε την PERFECTING EYE CREAM, θα σου χαρίσει πιο φωτεινό βλέμμα. Ενώ αν έχεις ξηρότητα και οίδημα τότε δοκίμασε την REMODELING EYE & LIP CREAM, θα καταπραΰνει και θα λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Θυμήσου ότι χρησιμοποιείται και στα χείλη!

Περνάς το χρόνο σου στα social media επειδή θέλεις να ενημερώνεσαι αλλά και να επικοινωνείς με τους φίλους σου τώρα που δεν μπορείτε να συναντηθείτε από κοντά. Αυτό που ίσως να μη γνωρίζεις είναι ότι το blue light (μπλε φως) που δεν βλέπεις αλλά εκπέμπουν οι οθόνες του κινητού ή του υπολογιστή  «κουράζουν» την επιδερμίδα  και την αφυδατώνουν. Εκτός λοιπόν από την βασική  και αναγκαία περιποίηση τώρα όσο ποτέ χρειάζεσαι ένα έξτρα “kick” για το δέρμα σου. Φρόντισε να ψεκάζεις το πρόσωπο πολλές φορές την ημέρα με το DETOX ROSEWATER MIST. Εκτός ότι είναι ένα φοβερό boost για τη διάθεσή σου, αλλά και για να αλλάξεις την ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι, θα χαρίσει ενυδάτωση, αποτοξίνωση και προστασία από το οξειδωτικό stress που προκαλείται από το μπλε φως της τεχνολογίας.

Και μην ξεχνάς, ακολουθούμε τις οδηγίες για την προστασία μας, #μένουμεσπίτι κι όλα θα πάνε καλά!

 

AEGLI TEAM

WordPress PopUp Plugin
0

Το καλάθι σας