H ομορφιά ξεκινάει με σωστό καθαρισμό κι αποτοξίνωση του δέρματος

Detox αφρός καθαρισμού με Ινδικό Shikakai, Soap Berry και Baby΄s breath tree! Ξυπνήστε και τονώστε την επιδερμίδα με αυτό τον μοναδικό αφρό καθαρισμού από φυτικά καθαριστικά οργανικής καλλιέργειας ιδιαίτερα πλούσια σε σαπωνίνες. Σε συνδυασμό με Saponaria, ελαιόλαδο και ροδόνερο αυτός ο υπέροχα αρωματισμένος πλούσιος οργανικός αφρός  καθαρίζει βαθιά, απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους, makeup και έξτρα σμήγμα, αποτοξινώνει, ενώ παράλληλα σέβεται την ισορροπία του δέρματος και του περιβάλλοντος.

Για να μπορέσει η επιδερμίδα  να αναπνεύσει, να ανανεώσει τα κύτταρα της και να δεχτεί την επανορθωτική δράση των προϊόντων που χρησιμοποιούμε καθημερινά το πρώτο απαραίτητο βήμα στην πρωινή και βραδινή περιποίηση είναι ο σωστός καθαρισμός. Ο aegli-DETOX FACIAL CLEANSING FOAM είναι η ιδανική πρόταση γιατί φροντίζει ευγενικά και ευχάριστα το δέρμα. Με τα εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού, καλέντουλας και αλόης που περιέχει  αποτοξινώνει την επιδερμίδα, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και ανακουφίζει από τα αποτυπώματα του στρες της καθημερινότητας.

Η ιδιαίτερη σύνθεση του και το γεγονός ότι καθαρίζει και περιποιείται ήπια και βαθιά την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζει ή να την αφυδατώνει τον κάνει κατάλληλο και  ιδιαίτερα ευεργετικό σε εφήβους, περιπτώσεις ακνεικού δέρματος, άτομα με αλλεργική προδιάθεση και άτομα που μετά από ισχυρές δερματολογικές ή συστηματικές θεραπείες παρουσιάζουν ιδιαίτερη ευαισθησία στο δέρμα.

Θα τον βρείτε  ΕΔΩ

 

Έρρικα Παπαβενετίου, MD

 

ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

WordPress PopUp Plugin
0

Το καλάθι σας