Ισορροπημένη διατροφή για καλή υγεία και ομορφιά

Η σημασία της ισορροπημένης διατροφής στην ζωή μας σχεδόν συνοψίζεται στο “είμαστε ότι τρώμε“. Η διατροφή επηρεάζει άμεσα, αλλά και αμφίδρομα, την σωματική και ψυχική μας κατάσταση, την υγεία,την ομορφιά και την διάθεση! Τρώμε σωστά για να είμαστε καλά και τρώμε σωστά όταν είμαστε καλά!

Η ποικιλία στο καθημερινό μας διαιτολόγιο και η σταθερότητα στις διατροφικές συνήθειες βοηθούν την σύγχρονη γυναίκα, με τον εξαιρετικά απαιτητικό τρόπο ζωής, να αισθάνεται καλύτερα.

Ένα θρεπτικό πρωινό εφοδιάζει το νευρικό σύστημα με ενέργεια για τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Ο σίδηρος και το ασβέστιο, που βρίσκονται στο κόκκινο κρέας, τα όσπρια, το σπανάκι, τα γαλακτοκομικά και τους ξηρούς καρπούς, βοηθούν την διάθεσή μας να είναι σταθερή και απομακρύνουν την ανεξήγητη κόπωση. Οι υδατάνθρακες και οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, που περιέχονται στα φρούτα, τα λαχανικά και τα δημητριακά, ρυθμίζουν την έκκριση της σεροτονίνης στον οργανισμό και έχουν αντικαταθλιπτική δράση. Τα ω-3 λιπαρά οξέα και το σελήνιο, που βρίσκονται στα λιπαρά ψάρια (σολομός, σαρδέλα, σκουμπρί) και τα θαλασσινά, συμβάλλουν στην υγεία του εγκεφάλου, φροντίζουν την συναισθηματική μας ισορροπία.

Η τάση της κοσμετολογίας που υποστηρίζει την “ομορφιά από μέσα” κερδίζει συνεχώς έδαφος και είναι ικανή να αντικαταστήσει αρκετές από της επεμβατικές μεθόδους διατήρησης της νεανικής εμφάνισης! Η αγωνία της “αντιγήρανσης” δίνει την θέση της στο “μεγαλώνουμε όμορφα”, ακολουθώντας ισορροπημένη διατροφή, άσκηση και ολιστικές μορφές φροντίδας του εαυτού.

Έρρικα Παπαβενετίου, MD
Co-founder, CEO

 

ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

WordPress PopUp Plugin
0

Το καλάθι σας